Sokkoló UFO-észlelésekMegdöbbentő beszámolók azonosítatlan repülő tárgyakról.Furcsa fények Glasgow felett: Sok ideje már annak, hogy az embereket megdöbbenti a glasgow-i égbolton megjelenő rejtélyes jelenségek, ugyanis az elmúlt nyolc évben összesen 20 esetet rögzített a MUFON ufónapló. Többen felvételeket is készítettek a titokzatos repülő tárgyakról.

Ezek egyike volt az égen gyorsan mozgó labda esete is, amely kapcsolatban a szemtanúk azt állították, hogy túl gyorsan mozgott ahhoz, hogy valamilyen földi fény legyen. Az egyik szemtanú arról mesélt, hogy egy Glasgow melletti városban volt a egyik barátjával, amikor a lakónegyed felé sétálva feltűnt nekik, hogy az égen egy izzó, keres tárgy közeledik feléjük gyors sebességgel.

Amikor közelebb ért hozzájuk, akkor a jelenség lelassított, leereszkedett, majd rendívül gyorsan felemelkedett és eltűnt a felhők között. A két szemtanú nem látta elég közelről a tárgyat, de így is nagyon megrémültek.

Gyémántalakú UFO-k észleltek: Luis Rodriguez vette észre és videózta le azt a nagy sebességgel haladó rejtélyes tárgyat, amely a kaliforniai Los Angelesben található San Fernando-völgy felett repült el nagy sebességgel.

Rodriguez UFO címmel töltötte fel a videót a YouTube-ra. Elmondása szerint a repülő tárgy semmi általa ismert dologra nem hasonlított. A felvételen az látható, hogy az égbolton, elég távol a talajtól, fények repülnek.

A videó elején jól látható két ilyen objektum, ami aztán fokozatosan elhalványodik, s ahogy távolodnak, időnként villognak. Rodriguez azt állította, hogy négy lámpát látott, amelyek közül egy elöl, kettő középen és egy hátul volt, gyémánt alakzatot kiadva. Szerinte az, amit látott se nem repülő, se nem helikopter.

A repülő utas arra ébred, hogy UFO-t lát: A viharba keveredett, Atlantából Los Angelesbe tartó repülőgép egyik utasa, Mr. Chang arra ébredt fel, hogy egy furcsa, élénk színű „ufót” lát lebegni a gép mellett.

A férfi a telefonjával készített videót a különös jelenségről, amit később megvizsgált a Secure Team 10 YouTube-csatorna, aminek célja az UFO-észlelések leleplezése. Mr. Chang elmondta, hogy amikor felébredt a tomboló viharban, akkor az ablakon keresztül, villámok fényében látta meg a repülő mellett lebegő, furcsa, szivar alakú tárgyat.

Az utas úgy véli, hogy talán Texas felett járhattak, és csak pár másodperces videót tudott készíteni a jelenségről, mert lemerült a telefonja.

UFO vagy katonai gép a Seattle fölött észlelt „fekete háromszög”: Egy bizalmas állításból kiderült, hogy szigorúan titkos amerikai katonai repülőgépet észleltek Seattle felett. Az Ufo disclosure” nevet használó felhasználó 2018. szeptember 18-án töltött fel egy videót a világhálóra. A felvételen az látható, hogy egy háromszög alakú, azonosítatlan repülő tárgy száguldozik az égen egy másik repülőgép közelében.

Egyes vélekedések szerint az amerikai légierő, hivatalosan nem létező, TR-3-as típusú kémrepülőgépét sikerült levideózni. Az összeesküvés-elméletek szerint ezeket a gépeket teljes titokban fejlesztették ki. Ha a felvételen mégsem egy ilyen kémrepülőgép látható, akkor UFO-ról lehetett szó.

Különös UFO-k fehér fénygömbök formájában: Dél-Amerika legmagasabb emlékművének közelében készítettek rémisztő felvételeket az égbolton látható fehér fénygömbről. Az egyik szemtanú a telefonjával vette fel a jelenséget az Észak-Chilében található 272 méteres Cruz del Tercer Milenioban, azaz a Harmadik Millennium Keresztnél.

A felvételt, amelyen fehér fénygolyó látható magasan a város felett, feltöltötték a közösségi médiába és a videómegosztó oldalakra, ahol heves vita alakult ki arról, hogy pontosan mi lehet a jelenség, ami még országos címlapokon is megjelent.

Néhányan azon a véleményen vannak, hogy földönkívüliek jelentek meg Chilében, míg mások olyan hétköznapi magyarázatot találtak a jelenségre, hogy csak az emlékmű ablakai tükröződése látható a videón.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló