Így hat rád a kínai aszcendensed!



Keresd ki az születési órádhoz tartozó jegyet, majd olvasd el a neked szóló jellemzést!23.00-01.00 – Patkány

01.00-03.00 – Bivaly

03.00-05.00 – Tigris

05.00-07.00 – Nyúl

07.00-09.00 – Sárkány

09.00-11.00 – Kígyó

11.00-13.00 – Ló

13.00-15.00 – Kecske

15.00-17.00 – Majom

17.00-19.00 – Kakas

19.00-21.00 – Kutya

21.00-23.00 – Disznó

Patkány: Oda kell figyelned, hogy ne légy tapintatlan, valamint tisztelned kell mások magánszféráját. Ez azért is fontos, mert fejlett kritikai érzékkel áldott meg a sors, és hajlamos vagy a saját hasznodra fordítani a megszerzett információkat. A pénzzel jól bánsz, a talpraesettségednek hála az élet minden területén képes vagy elboldogulni.

Bivaly: Békés, nyugodt a természeted, viszont nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak, és azt sem tűröd, hogy meghátrálásra kényszerítsenek. Mivel a megalkuvás távol áll tőled, ezért sokan tisztelnek, de ellenségeid is akadnak.

Tigris: Neked minden esélyed megvan arra, hogy többféle munkakörben érj el sikereket, ám a leginkább az önállóan végezhető tevékenységben tudsz kiteljesedni. Rád az is jellemző, hogy teljes erővel vágsz bele a feladataidba, viszont a kezdeti lelkesedésed gyorsan elhagy, ami miatt rendszeresen nem fejezed be, amit elkezdtél.

Nyúl: Vágysz a visszavonult életre, a stressztűrő képességed pedig alacsony. Ugyanakkor meglepőmódon, a szerénységed ellenére, kimondottan furfangos és rafinált vagy az üzlet életben. A nagy kockázattal járó ügyeket azonban kerülöd. A memóriád remek. A megjelenésedre sokat adsz, ezért a külsőd minden esetben ápolt és vonzó.

Sárkány: Közlékeny vagy, olykor kissé harsány, az érzelmeidet pedig soha nem fojtod el. Gyors a felfogásod, de hajlamos vagy elhamarkodottan dönteni, és mások felett is könnyen ítélkezel. Az emberismeret nem az erősséged, és a diplomáciai érzéked sem a legjobb.

Kígyó: A Kígyó aszcendens azt elárulja rólad, hogy képes vagy az újrakezdésre, az életed tele vagy éles változásokkal és a nehéz helyzetekből is talpra tudsz állni. Neked nem okoznak gondot a váratlan stresszhelyzetek, ugyanis azokban is kitartasz, ám miután túl vagy rajtuk, igényled a sok pihenést és regenerálódást.

Ló: A szabadságvágyad olyan nagy, hogy időnként szinte megzabolázhatatlannak tűnsz. A nyugtalan természeted miatt több mindenben kipróbálod magad mielőtt megállapodnál egy munkahelynél. A szerelem terén kedveled a változatosságot, ezért csak sok kaland után találod meg életed párját.

Kecske: Ötletes, kreatív és fegyelmezett személyiséged lehetővé teszi, hogy maradandót alkoss bármilyen művészeti ágban. Szereted a kényelmet, kerülöd a konfliktusokat, élvezed az életet, de nem tudsz takarékoskodni.

Majom: A személyiséged szertelen és rendkívül kíváncsi, ami miatt gyakran beleártod magad mások dolgaiba. Emellett nagyon segítőkész vagy, valamint okos tanácsokat adsz, amire érdemes odafigyelni.

Kakas: A kiszámíthatatlan viselkedésed miatt sokszor szeszélyes a viselkedésed. Emellett nem szorulsz segítségre, ugyanis kellően tehetséges és talpraesett vagy. Rólad az is elmondható, hogy szereted megszervezni a hétköznapokat, és mindig pontosan végzed el a munkádat.

Kutya: Sokan szeretnek a kedves természeted miatt. Ugyanakkor a zajos társasági élet nem neked való, csak időpocsékolásnak tartod, ezért kerülöd. Rád az is jellemző, hogy tisztességes, őszinte ember vagy, határozottan kiállsz a véleményed mellett, képtelen vagy másokat becsapni, vagy megcsalni.

A Kutya aszcendens kiváló csapatjátékossá tesz, és örömmel dolgozol mások keze alá. Hajlamos vagy azonban az aggályoskodásra, a negatív képzelődésre, és az sem kizárt, hogy gyakran szorongsz.

Disznó: Nem vagy haragtartó, nem esik nehezedre megbocsátani másoknak. Mindig segítőkészen viselkedsz másokkal, ezért meg kell tanulnod, hogy ne hagyd, hogy kihasználjanak. Lelkiismeretes, felelősségteljes, megbízható teremtés vagy a magánéletben és a munkádban is. Gyorsan túlteszed magad a kudarcokon, a humorérzéked kiváló.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló