Miről mesélnek a legnépszerűbb tetoválások?



A személyiségről vall a madár, a csillag, vagy az idézet tetoválás.Amikor úgy döntünk, hogy képtelenek vagyunk tetoválás nélkül élni, akkor általában jól tudjuk, hogy mi lesz a bőrünkre varratot minta története. Sokan a szerelmüknek, életük egyik mérföldkövének állítanak ilyenformában emléket, ám a tetoválás nem kizárólag egy eseményről mesélhet, hanem arról is árulkodhat, hogy milyen ember a viselője.


Idézet: A rettenthetetlenségünk olyan helyekre visz el, ahova mások legfeljebb csak álmaikban juthatnak el, ezért sokan irigyelnek. Mi nem ismerjük a félelmet. Az is jellemző ránk, hogy kapkodunk, ugyanis a lehető leggyorsabban akarunk eljutni az egyik kalandból a másikba.


Jól tennénk, ha lassítanánk, és arra is fordítanánk időt, hogy körülnézzünk, mert így jobban megismernénk a körülöttünk zajló világot. Élvezzük ki az adott pillanatot, és csak ez után vessük bele magunkat az új élményekbe!


Geometrikus gyémánt: Hatalmas a kreativitásunk, aminek köszönhetően folyton új ötleteink támadnak. Mivel állandóan pörgünk, ezért a barátaink azonnal hozzánk fordulnak segítségért, ha egy izgalmas programra vágynak.


Akkor is tőlünk kérnek tanácsot, ha nehéz helyzetekben kerülnek, mert tudják, hogy olyan megoldással állunk elő, amire más nem gondolna. Előfordulhat, hogy az ötleteink olykor őrültségnek tűnnek, ám mindig jól sülnek el.


Madarak: Imádjuk a mozgást, a változást, a fejlődést. Lelkesedünk a lakás átalakításáért, új munkáért, vagy egy új ismeret elsajátításáért. Akkor érezzük magunkat a legboldogabbnak, ha szabadon alkothatunk, felfedezhetünk.


Amikor valaki megpróbál kalickába zárni, korlátozni, vagy arra rávenni, hogy kössük le magunkat egy dologgal, akkor ne hallgassunk az illetőre, mert a lendületünk, kíváncsiságunk messzi tájakra vihet el.


Virág: Olyan szenvedélyes emberek vagyunk, aki hatalmas nagy lendülettel megélni mindent, ami megadatik neki, de emellett nagyon erősek is vagyunk, és remekül elrejtjük az érzelmeinket. Ezt a képességünket irigylik tőlünk a barátaink, ám azt becsülik, ha levesszük előttük a páncélunkat, és megmutatjuk azt, amit valójában érzünk. Ne féljünk attól, hogy néha kitárjuk a szívünket, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a szeretteinkhez.


Csillag: Minket a legapróbb dolog is képes boldoggá tenni. Igaz, szeretjük a drága autókat, átbulizott éjszakákat, márkás ruhákat, mégis legbelül tudjuk, hogy az igazi boldogsághoz nem ezek kellenek.


Nekünk családra, barátokra, szerelemre, és a velük töltött időre van a leginkább szükségünk ahhoz, hogy valóban boldognak érezzük magunkat. A jövőben próbáljunk meg kevesebb dolgot előre megtervezni, mert néha a spontán dolgok alakulnak a legjobban.


(Forrás: bien.hu)

 

Ajánló

Ajánló