Ennek a virágnak örülhet az anyukád anyák napján



Olvasd a horoszkóp tanácsát, ha még nem tudod, hogy milyen virággal lepd meg anyukádat vasárnap!Kos: Ha anyukád csillagjegye Kos, akkor a gondolatai állandóan szabadon szárnyalnak, ezért szüksége van arra, hogy olykor szünetet tartson és fellélegezzen. A Kos anyukád egy csokor levendulának biztos, hogy örülne anyák napján, ugyanis ez a virág nyugodt légkört teremt számára, függetlenül attól, hogy a nap melyik szakaszában jár.

Bika: A Bika anyuka elképesztően esztétikus és kreatív, ahogy a dália is, amivel különféle formában és színben találkozhatsz, tehát ki tudod választani azt, amelyik a leginkább megfelel a Bika jegyű anyukád egyéni ízlésének.

Ikrek: Az Ikrek anyukát érdemes egy olyan különleges virággal meglepni anyák napján, amilyen különleges ő maga. Ajándékozd meg például cukorcserjével, a dobverő virággal vagy a papagájvirággal, ugyanis ezek a virágok egyáltalán nem tipikusak, ahogy az Ikrek anyukád sem egy tipikus anyuka.

Rák: Ha anyukád csillagjegye Rák, akkor jellemző rá, hogy gondoskodó és empatikus, így biztos, hogy nagyon fog neki tetszeni, ha anyák napján megleped egy csodás, letisztult, pasztellszínű boglárkacsokorral.

Oroszlán: Az Oroszlán anyuka tekintélyt parancsoló, ezért hozzá egy olyan virág illik a leginkább, ami a szúrósságával ugyanilyen tekintélyt parancsoló. Ha tehát anyák napi csokrot állítasz össze, akkor abban legyen egy szál bogáncs, de a többi virág viszont legyen selymes és színes, hiszen amellett, hogy szigorú, még szeretetteljes is az Oroszlán anyuka.

Szűz: A Szűz anyuka gondoskodó, szorgalmas és praktikus, ezért ha virággal szeretnéd megajándékozni anyák napján, akkor az orchidea lehet a legjobb választás, ugyanis a Szűz jegyű anyukád ápolhatja és törődhet vele, amit az orchidea folyamatos, csodás virágzással hálál meg.

Mérleg: A Mérleg anyuka számára nincs fontosabb a családnál, ezért ő olyan virágnak örülhet a legjobban anyák napján, amelyről az otthona jut az eszébe. Ha esetleg a kertetekben található pünkösdi rózsabokor, akkor a Mérleg jegyű anyukád biztos, hogy nem fogja bánni, ha onnan szedsz neki néhány szálat a csodás virágból.

Skorpió: A Skorpió anyuka nem ismer félelmet, így számára a tavasz egyik legszebb virága, a tulipán lehet a tökéletes anyák napi virág, hiszen a tulipán is határozottan és bátran bújik ki a föld alól a téli álmot követően.

Nyilas: A Nyilas anyuka egy valóságos energiabomba, emiatt kiváló választás lehet, ha anyák napján egy hatalmas, figyelemfelkeltő napraforgóval leped meg, hiszen ez a virág kerüljön bárhova, biztos, hogy ott be fogja ragyogni az egész helyiséget.

Bak: A Bak anyuka számára fontos a béke és az egyensúly, ezért a liliom lehet számára a legjobb anyák napi virág választás, hiszen a liliom békét és egyensúlyt teremt bármelyik szobában. Ha a Bak jegyű anyukád nem szereti az erős illatú virágokat, akkor válaszd a kalla liliomot, mert az illatmentes, így biztos, hogy nem fejfájást okozni neki!

Vízöntő: A vízöntő anyuka esetében bármilyen csokrot választhatsz anyák napjára, mert biztos, hogy örülni fog neki, ugyanis neki a törődés és a figyelmesség számít a leginkább. Ha konkrét virágot kell mondani, akkor a sok színben ragyogó, csodaszép virágzatú krizantém kiváló választás lesz.

Halak: A Halak anyuka rendkívüli módon értékeli az élet összes szépségét és nagyon szereti a finom illatú virágokat, ezért egy csokor illatozó orgonával biztos, hogy boldoggá tennéd anyák napján. Ha esetleg nem kapsz orgonát, akkor egy tucat rózsával is nagy örömöt okozhatsz a Halak anyukádnak.

(Forrás: glamour.hu)

Ajánló

Ajánló