Romantikus filmek karácsonyra



Hét remek alkotás, amelyeket nem ismételnek agyon a tévében.Szuperkarácsony: Holly sikeres a munkájában, de a szerelemben nem az. A tökéletes férfit keresi, miközben észre sem veszi a hozzáillő kollégáját. Az egyik nap összetalálkozik az álmai férfijával, de rá kell jönnie, hogy a tökély nem egyenlő az igazival.

Menyasszonyt karácsonyra: Az igazira vár Jessie Patterston (Arielle Kebbel), akinek eddig minden kapcsolata csődöt mondott. A nő kezét már háromszor megkérték, de egyszer sem ment férjhez. Ám amikor Jessie életében megjelenik Aiden (Andrew W. Walker), akkor a nő úgy érzi, hogy talán ő az igazi. A gond csak, hogy a nő nem tudja, hogy Aiden fogadást kötött a haverjaival, hogy karácsony előtt megnősül.

Szerelem a végzeten: Az 1990 telén kezdődő filmben a karácsonyi vásárlás és egy pár kötött kesztyű hozza össze Jonathant (John Cusack) és Sarát. A két főszereplő idegen New Yorkban, de nem egymásnak, mert gyorsan fellobban köztük a szerelem.

A pár a sorsszerű találkozás ellenére sem jöhet össze, mert mással járnak, ám az estét együtt, sétálással töltik. Az éjszaka végén a férfi számot akar cserélni, de a nő azt javasolja, hogy bízzák magukat a sors akaratára. Néhány évvel később Sara és Jonathan is mással készül összekötni az életét, ezért azonnal fel kell kutatniuk egymást. Vajon a saját kezükbe veszik a sorsukat?

Udvarlót karácsonyra: Húsz évvel ezelőtt az igazit kérte karácsonyra Holly (Kelli Williams), ám a nő most már nem hisz az ünnepekben és az ígéretekben. Ezen változtat az, amikor néhány nappal az egykori ígéret lejárta előtt bekopog hozzá Doug (Patrick Muldoon), mint a Mikulás ajándéka. Holly beleszeret a férfiba, de felbukkan a nő régi szerelme, Ted (Bruce Thomas), aki feleségül kéri.

Karácsonyi csók: Wendy (Laura Breckenridge) egy csajos buliba készül, amikor „véletlenül” megcsókol egy egy srácot a liftben. A bostoni designer beleszeret a férfiba, ám kiderül, hogya férfi Wendy kibírhatatlan főnökének a barátja.

Négy Karácsony: Kate (Reese Witherspoon) és Brad (Vince Vaughn) kerülik a karácsonyi összejöveteleket, ezért bármit képesek hazudni azért, hogy ne kelljen ott lenniük a családi ünneplésen.

Kate és Brad most egy élő közvetítés miatt lebukik. A páros kénytelen végiglátogatni a szülőket, akik elváltak. A négy látogatás egyenlő négy családdal, négy szeretettel és négy titokkal. Emellett az is kiderül, hogy talán Kate és Brad sem annyira tökéletes pár, mint hiszik.

Noel/Karácsony: A filmben teljesen eltérő személyiséggel megáldott emberek keresik a megértést és a könyörületet karácsonykor. Az elvált, középkorú Rose (Susan Sarandon) anyukája súlyos Alzheimer-kór miatt kórházban van. Rose szeretné, ha lenne alkalma elmondani az anyjának, hogy mennyire szereti, de az asszony már nem ismeri fel.

Eközben Mike (Paul Walker) egy megszállott pincér áldozata lesz, mert Artie biztos benne, hogy a rendőr az ő néhai feleségének a reinkarnációja. Mike a szépséges Ninát (Penélope Cruz) készül feleségül venni, de lehet, hogy a féltékenység mindent tönkre fog tenni.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló