Oleg Shuplyak festménye, mint személyiségteszt



Az optikai illúzióval készült alkotás megmutatja, hogy milyen emberek vagyunk.A pszichológusok szívesen használják a munkájukhoz Oleg Shuplyak festményeit, mert azok személyiségtesztként is megállják a helyüket, ugyanis rejtett üzenete van annak, hogy melyik motívumot látjuk meg először az optikai illúzióval készült alkotáson. Most ezt próbálhatjuk ki mi is a fenti kép segítségével.

Ha a kapu ragadta meg a tekintetünket: Nyughatatlan, kíváncsi emberek. Mi mindig mindenről tudni akar. Mindig nyitott szemmel és füllel járunk, emiatt a környezetünk legapróbb változása sem marad észrevétlen a számunkra.

A megérzéseink káprázatosak, az emberismeretünk kiemelkedő. Minket ritkán ér csalódás. Az is jellemző ránk, hogy próbáljuk magunk köré gyűjteni azokat az embereket, akikben látunk valami érdekeset, felfedezni való.

Ha fekvő kutyát láttuk meg először: Önzetlen, tiszta emberek vagyunk, akitől nem áll távol az önfeláldozás. Ebből látszik, hogy gyakran kihasználnak, mert azoknak a sorsát is próbáljuk jobbá tenni, akik nem érdemelték ki a bizalmunkat.

Esetünkben elég egy jó szó, hogy megbocsássunk és elfelejtsük a sérelmeinket, emiatt kevés az igaz barátunk, mert inkább azok vesznek körül, akik mindig tőlünk kérnek segítséget, ha bajban vannak, de mi soha nem számíthatunk rájuk.

Ha a fiatal nő tűnt fel: Aktív, nyüzsgő, társasági személyek vagyunk. Minket a munka felpörget, a sok tennivaló pedig folyamatos mozgásra motivál. Szeretjük két végén égetni a gyertyát, de ennek következménye, hogy önmagunkkal nem foglalkozunk, mert felesleges luxusnak tartjuk a pihenést.

A barátainkkal őszinték vagyunk, de néha túlságosan kritikusan beszélünk velük, ezért csak olyan emberek közelednek felénk, akik becsülik, hogy nem azt mondjuk, amit hallani akarnak, hanem azt, amit tényleg gondolunk.

Ha a varjút vettük észre: Ambiciózus emberek vagyunk. Tudjuk, hogy mit akarunk az életben, a céljainktól pedig senki sem tántoríthat el. Mindegy, hogy milyen akadályt gördítenek elénk, mert nem futamodunk meg. Alapvetően úgy gondoljuk, hogy minden hiba és nehézség csak egy újabb lépés a cél felé. Kevés az igaz barátunk, de velük mindig számíthatunk egymásra.

Ha az öregembert vettük észre elsőnek: Befelé forduló, intellektuális, érzelmes emberek vagyunk. Szeretjük a zenét, a könyveket, és gyakran elmerülünk a gondolatainkban. Nem találjuk a helyünket a rohanó világban és a nagyobb társaságban, viszont akkor a középpontba kerülünk, ha szűk baráti, vagy családi társaság vesz körül.

A nyugalom és a biztonság nagyon fontos a számunkra, ezért nincsenek spontán döntéseink. Mi mindent alaposan megtervezünk. A barátaink gyakran kérnek tanácsot, vagy minket jelölten ki döntőbírónak.

Ha a motívumokból összeálló arcot láttuk meg először: Nem hiszünk a csodákban, két lábbal állunk a földön, és arra sem várunk, hogy valaki helyettünk tegye rendbe az életünket. Alapvetően optimisták vagyunk, mégis előfordul, hogy elszáll a lendületünk.

Ilyenkor szükségünk van egy kis időre, hogy ismét teljes energiával vessük bele magunkat tennivalók sűrűjébe. Az életünkben a család és a barátok a legfontosabbak. Ez azt is jelenti, hogy még saját magunkat is háttérbe szorítjuk.

(Forrás: spiritualis.tippek.net)

 

Ajánló

Ajánló