Bedrogozva jött rá a srác, hogy mégsem akar nősülni



Az interneten meséltek arról a felhasználók, hogy milyen megdöbbentő ok miatt szakítottak a párjukkal, akivel már az esküvőt szervezték.Freyjathebloody szerint barátja nem is bánta meg:Felhívott a legénybúcsújáról, hogy bocsánatot kérjen, amiért lefeküdt a sztriptíztáncossal, akit éppen akkor dugott.”

Princesskate kapcsolata lassan futott zátonyra:8 évig jártunk, ebből több évig jegyesként. Vettünk egy házat, boldogok voltunk, de idővel eltávolodtunk egymástól, mert nagyon más dolgokat akartunk az élettől. Békésen szakítottunk, és továbbra is barátok vagyunk.”

Scotsburd azt hitte csak vicc az egész:Részegek voltunk, amikor gyűrű nélkül megkérte a kezem. Akkor jöttem rá, hogy nem viccelt, amikor az anyukája felhívott, hogy gratuláljon.”

Selleccalove örül a megcsalásnak: „Megcsalt a munkatársnőjével. A Mekiben dolgozott minimálbérért, ezért segítettem neki jobb munkát találni. Nagyon gyerekes volt, úgyhogy már úgy gondolom, hogy jól jártam azzal, hogy megcsalt.”

Nem is házasodhatott volna, songbird11111:A Bibliát olvasta, és meggyőzte magát arról, hogy ő Jézus Krisztus második eljövetele. Nem vicc.”

CrashTestDummie egy nagy életesemény miatt hagyta ki ezt az életeseményt:Korábban észrevettem, hogy nagyon agresszív, de mégis megkértem a kezét. Segítettem a tandíja fizetésében, beköltöztettem magamhoz, elvittem a családjával Hawaiira, és a terápiáját is fizettem. Aztán meghalt az apukám. Annál jobban semmi sem fájt, hogy tudtam, nem csak a saját, hanem az ő idejét is elpazaroltam.

Kimarad mindenből, amin ott lehetett volna, ha férfiasan kiállok és tovább lépek, amikor rájöttem, hogy a dolgok nem fognak összejönni. Ő ezt évekkel ezelőtt megmondta. Ez a legnagyobb dolog, amit valaha megbántam az életemben. Szakítottam és most sokkal boldogabban keresem az igazit.”

The_Real_Opie matekozott kicsit: „7 hónapos bevetésről jöttem haza. Ő 4 hónapos terhes volt.”

Mushanya kirakta a rasszista pasiját: „Ukrán vagyok. 2003-ban jegyben jártam egy orosz sráccal. Amikor eljegyzett, akkor arról kezdett beszélni, hogy az ukránok rosszabbak, mint az oroszok. Korábban ilyeneket nem mondott.

Az ukrán akcentusommal viccelődött, és a „hohlushka” szót használta rám, ami lekezelő az ukrán nőkkel szemben. Egy hónappal később felbontotta a jegyességet.”

Recycledpaper kirakta a szűrét: „A testvéreivel kempingezett, ahol begombáztak. Ekkor döntötte el, hogy a város, ahol élünk, túl városias neki, és unalmas lenne minden nap munkába menni és hazajönni.

Három nappal később vettük volna meg a közös otthonunkat, amire az összes spórolt pénzemet feltettem. Két hét múlva lett volna az esküvő. De ő rájött, hogy neki nem lenne elég a közös életünk.

Valóban szörnyű lehet egy házasság, jó állás és egy otthon. Korábban már megcsalt, de azon túlléptünk. Nagyon megrendített, hogy megint mindent elveszítettem, de ő járt rosszabbul, mert még mindig a városban dolgozik, amit utál. Nekem van egy gyönyörű otthonom, ő az egyetemi koleszban lakik a tesójával.”

202bashbrethern esküvője elég ciki lett volna: „Hat évnyi járás után végre megkértem a kezét. Később dumálni kezdtek a násznagyommal, akivel szerelmesek lettek. Rossz érzés volt, hogy ugyanazon a napon vesztettem el az életem két legfontosabb emberét.”

JoeyBlaze-nek az esküvő lett a vége: „Akkor változott meg, amikor a régi gimis haverjaival kezdett lógni. Kijelentette, hogy mind a ketten csak ugyanannyi embert hívhatunk meg. Ha nálam eggyel több volt, akkor kényszerített, hogy töröljek valakit. Még az esküvő előtt szakítottam vele.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló