Ingrid Koivukangas Öko Szív kártyája megmutatja a belső erő szellemét



Válassz egy lapot, hogy megtudd, mi ad neked motivációt!Minden ember rendelkezik belső erővel, amit táplálhat a mások iránt érzett szeretet, az ősöktől örökölt hagyományok, az állatok iránti szeretet, de a természet ereje is. Ingrid Koivukangas ebből indult ki, amikor megalkotta az Öko Szív jóskártyát, ami alapján te is megtudhatod, hogy mi a belső erőd szelleme.

1. Puma: Amikor a bensődben élő puma megsokszorozza az erődet, akkor úgy érzed, hogy szinte bármire képes vagy, nincsenek határaid. Ezt a belső erőt akkor tudod a leginkább fenntartani, ha állatok közelében vagy.

2. Tengeri csillag: A belső erődet a szerelem és a megérzéseid mozgathatják. A szerelemtől szinte úgy érzed, hogy szárnyakat kaptál és bármire képes vagy, ám az utadon a megérzéseid vezetnek végig.

3. Bagoly: A te erődet a bölcsességed adja, ami átsegít a mindennapokon, mert ez megsúgja, hogy mikor mit tegyél, kinek, mit mondj. A tetteid és a döntéseid határoznak meg, emiatt szelíd, megfontolt ember lehetsz, akit tilos siettetni. Amíg képes vagy hallgatni a belső bölcsességedre, nem térsz le az utadról, addig mindig célba fogsz érni.

4. Ősök: A te belső erődet nem egy, hanem több szellem irányítja, ugyanis az ősök szellemei, a régi korok emlékei és az ősi tudás ad neked erőt, tudást és útmutatót. Az ősöknek hála, te soha nem leszel egyedül, mert ők veled lesznek, támogatnak és megsúgják, hogy merre kell menned, mit kell tenned.

5. Lótusz: Benned komoly isteni és teremtő erők munkálkodnak, ezért képes vagy a folyamatos megújulásra. Mivel szinte mindig friss energiával rendelkezel, ezért majdnem mindent megvalósíthatsz és elérhetsz.

6. Erdei nimfa: Téged a természet ereje mozgat, tehát addig, amíg megőrzöd a természettel ápolt szoros kapcsolatod, addig soha nem fogsz energiahiányban szenvedni. Neked mindig lesz erőd, ami előrébb visz a mindennapokban, mert a természet és a négy elem akkor is képes feltölteni, amikor úgy érzed, hogy balszerencsés vagy, betegeskedsz, vagy magányos vagy.

7. Kasvirág: A kasvirág a belső erőd szelleme, ami egy különleges gyógyító erő. Ez azt jelenti, hogy az öngyógyításodból fakadó, folyamatosan megújuló energia adja a belső erődet. Képes vagy pozitívvá változtatni a negatív energiát, de a téged ért testi és lelki fájdalmat, sérelmet és bosszúságot is át tudod formálni. Nem engeded, hogy ezek a rossz dolgok megmérgezzék a lelkedet hanem inkább olyan erővé alakítod őket, hogy azok hajtóerőt adjanak a mindennapokban.

8. Medve: Az erő, a védelem és a saját képességeid jelképe, tehát a medve adja a belső erődet. Koivukangas szerint az önmagadba vetett hitből nyered a legtöbb energiát. Amíg hiszel a képességeidben, tudásodban, erődben, addig eléred a céljaidat.

Maga vagy az ellenálló medve, aki dacol más energiákkal és, ha kell, az árral is szembe megy. Úgy uralkodsz, hogy közben nem fitogtatod az erődet.

9. Szalamander: Téged mindig a gyógyító, tisztító, átalakító tűz táplál. A negatív energiát és gondolatokat úgy égeted el a belső erőddel, hogy azok pozitívvá változnak. Ugyanez a tűz táplálja az életkedved, az energiád és a pozitivitásodat. A belső erőddel valóra váltod az álmaidat, nagy tetteket viszel véghez, de még arra is képes vagy, hogy életet lehelj másokba, a különféle ügyekbe.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló