Földönkívüliekkel találkozott Dan Aykroyd



Hírességek, akik hisznek az idegenek létezésében.Ahogy az hétköznapi életet élő emberek között, úgy a sztárok világában is vannak hírességek, akik valamilyen szinten hisznek a földönkívüliekben, sőt, nem egy közülük látott is valami furcsa jelenséget, ami akár ufó is lehetett.

Dan Aykroyd: A Szellemirtók sztárja eddigi életében négy földönkívülivel találkozott és repülő csészealjat is látott. A színész nem is érti, hogy a hatóságok miért tagadják a földönkívüli jelenségek létezését, hiszen az idegenek gyakran a Földre, ahol rengetegen látják őket.

Katy Perry: A Rolling Stone magazinnak Perry nem csak azt jelentette ki, hogy hisz az idegenekben, hanem azt állította, hogy tudja, hogy más bolygókon is van élet. A mindenre nyitott sztár egyébként mindent spirituális szemszögből közelít meg, és imádja az asztrológiát.

Megan Fox: A színésznő egy amerikai műsorban, ahol a földönkívüliek volt a téma, elmondta, hogy hisz abban, hogy a Földön található gigantikus építményeket az idegenek hozták létre. Fox szerint nem zöld lények, hanem időutazó emberek, őskori asztronauták lehettek az építészek.

Tom Cruise: A szcientológia egyház egyik leghíresebb alakja szerint senki sem hiheti, hogy ebben a hatalmas univerzumban csak a Földön van élete. Habár ez logikus kijelentés, az mégis elég vad elképzelés, hogy a színész vallása szerint egy Xenu nevű, gonosz idegen arra vár, hogy megtámadhassa a bolygónkat.

Cruise meggyőződése az, hogy rengeteg, az embernél sokkal fejlettebb, lény él a bolygónkhoz közel. A színész 2007-ben 7 millió dollárt költött egy földönkívüliek elleni bunkerre.

Fran Drescher: A Dadus sorozat főszereplője kisgyermek kora óta hisz a földönkívüliekben, aminek oka egy személyes élmény, amihez hasonlót a férje is átélt. Elmondásuk szerint, mind a ketten a kocsiban ültek az apjukkal, amikor meglátták az ufót. Drescher szerint a földönkívüliek intézték el, hogy találkozzon a férjével.

Robbie Williams: A zenész elmondta, hogy már többször találkozott idegenekkel, akiknek létezéséről évek óta gyűjti a bizonyítékokat. Robbie Williams, aki a zenei karrierje befejezése után ufológus szeretne lennie, a barátaival rendszeresen eljár a hollywoodi hegyekbe ufólesésre.

Victoria Beckham: Sztár-focistafeleségből vált komoly üzletasszonnyá Victoria Beckham, aki egy nap ezt írta a Twittere, hogy: „Múlt éjjel egy ufó lebegett a házunk fölött!”

Russell Crowe: A színész földönkívülit nem, de egy fényes repülő tárgyat már látott, méghozzá az ausztráliai házának biztonsági kamerájának felvételén. Crowe megosztotta az interneten a felvételt, hogy a rajongói is megnézhessék a megmagyarázhatatlan jelenséget.

Dwayne Johnson: A profi pankrátor egy interjúban közölte, hogy természetesen hisz a földönkívüliekben, és számára nagyon furcsa, hogy vannak, akik nem értenek ezzel egyet. Johnson azoknak a táborát erősíti, akik szerint nem csak a Földön alakult ki élet, viszont nem gyárt semmiféle elméletet az idegenekkel kapcsolatban.

Demi Lovato: A sztár elmesélte, hogy a saját szemével látott ufót, ugyanis amikor valahol sétált az utcán, akkor felnézett az égre, ahol úgy látta, mintha kerekedett volna valami, ami folyamatosan változtatta az alakját és össze-vissza cikázott.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló