Ufók létezése és az emberiség átverése – tiltott dokumentumfilm



Megoldatlan titkok? Valóság, vagy talán az emberiség egyik legnagyobb átverése az ufók létezéséről való meggyőződés?


Az ENSZ azért alakult, hogy a háborúkat megakadályozza és ételt osszon a szegényeknek, de valójában mi lenne, ha a nagyképernyős tanácsnak össze kellene ülni egy értekezletre az idegenekkel kapcsolatban? Érdekes, hogy Roosewelték voltak, akik a népszövetség helyett megalapították az Egyesült Nemzetek Szervezetét.

Összeesküvés elméletek szerint a szervezet azért alakult, hogy majd eljön az idő, hogy a földönkívüliekkel meg kell oldani a problémákat.
Mások szerint ennek nincs értelme, hiszen az ezzel kapcsolatos protokoll sem készült még el.

Ez a dolog azonban soha nem fog beteljesülni, mert a földönkívüliek nem léteznek olyan formában, amilyenben általában azt az ember elképzeli.


A földönkívüliek azonban léteznek olyan szinten, hogy nekünk, emberi lényeknek fizikailag, lelkileg és szellemileg semmi közünk nincs hozzájuk.


Az entitások számára nem létezik lélek, nem létezik szellem, csak talán a múló fizikum, amely semmire nem való, mert egy állatban több lélek lakozik, mint a földönkívüli számunkra megmagyarázhatatlan entitásokban.

Az ember mindig nyitott volt a rejtélyes dolgok iránt. Legfőképpen az érdekli, hogy vajon egyedül vagyunk-e az univerzumban?

Forrás: YouTube

Ajánló

Ajánló