Elfogadsz egy életjavító tanácsot?



Válassz egyet a lenti képen látható Boszorkányok Bölcsessége Jóskártya lapjai közül, majd olvasd el, hogy mit tehetnél a boldogabb élet reményében!Az élet a fejlődésről szól, ezért normális, ha úgy érzed, hogy szeretnél javítani a jelenlegi helyzeteden, vagy az egész életeden. Erre az ember általában egyedül is képes. Ha azonban magadtól nem jössz rá, hogy min kellene változtatnod, akkor ebben segíthet a környezeted, de akár égi útmutatót is kérhetsz.

Most a Boszorkányok Bölcsessége Jóskártya adhat tippet, ha választasz egy lapot a fenti képről.

1. Kehely – Feltöltődés: Soha ne sajnáld az időt és az energiát attól, hogy testileg és lelkileg feltöltődj! Ha ettől megfosztod magad, akkor a kimerülés, kiégés szélére fogsz sodródni. Ebben az esetben ne csodálkozz, ha semmi sem megy úgy, ahogy szeretnéd!

Ha boldog, eredményes életre vágysz, akkor soha ne foszd meg magad a rendszeres pihenéstől, kikapcsolódástól és töltekezéstől!

2. Árnyak Könyve – Titok: Tanuld meg, hogy nem kell mindig és minden problémádat világgá kürtölni! Nem azzal van a baj, hogy beszélsz a gondjaidról, tanácsot, segítséget kérsz azok megoldásához, hanem az a gond, ha állandóan panaszkodsz másoknak, akiknek a sajnálata, rossz érzései csak tovább szívják el tőled a pozitív energiát. A megoldás az, hogy ne keresd folyton a lelkizős partnereket!

3. Oltár – Felajánlás: Ideje, hogy megtanulj sodródni az árral és elfogadni, tehát csak ajánld fel magad az égieknek, akikben bízz meg annyira, hogy tudd, történjék bármi, ők mindent megtesznek azért, hogy csak olyasmivel kelljen szembenézned, amivel képes vagy megbirkózni, és mindig, minden helyzetben gondoskodni fognak rólad.

4. Főpapnő/Főpap – Felelősség: Soha ne tagadd le azt, aki valójában vagy! Ne rejtsd álarc mögé a valódi személyiségedet! Ne foglalkozz azzal, hogy ki és mit fog gondolni arról, aki valójában vagy! Nyugodtan, bátran kövesd a szívedet, tedd azt, amit jónak érzel, és hallgass a belső hangodra, mert a megérzéseid próbálnak vezetni téged!

5. Rituálé – Hívás: Ez nem jelenti azt, hogy mostantól legyél boszorkány, vagy mindenáron higgy valamilyen istenben, ha nem akarsz. Egyszerűen csak érdemes lenne kicsit tanulmányoznod a természet iráni szeretetüket, valamint azt, hogy azt vallják, hogy bármit megtehetnek, amíg azzal nem ártanak másoknak. A boszorkányok, istenhívők igazi szabadgondolkodók, akiktől tanulj egy kicsit, mert akkor rövid időn belül jobbá teheted az életedet.

6. Familiáris – Őrző: A Boszorkányok Bölcsessége Jóskártya szerint sokat javíthatnál az életeden azzal, ha lenne egy őrzöd. Például felveheted a kapcsolatot az angyalokkal, istenekkel, akikre támaszkodhatsz a mindennapokban. Természetesen háziállatok is lehetnek őrzők. Ha még nincs kutyád vagy macskád, akkor ideje megfontolnod, hogy magadhoz veszel egyet. Ha már van háziállatod, akkor csak figyelj rá és tanulj tőle!

7. Varázspálca – Szándék: Téged az akadályoz a boldogabb élet kialakításában, hogy nem vagy tisztában a szándékaiddal, vagyis te sem tudod, hogy mit szeretnél, mire vágysz. Amíg ez nincs letisztázva, addig semmi sem alakulhat kedvezően a számodra. Tarts önvizsgálatot, jöjj rá, hogy mire vágysz, mi az, ami fel tud tüzelni, meg tud mozgatni.

8. Seprű – Megtisztulás: Azzal javíthatnál az életeden, ha megszabadulnál a benned lévő negatív energiától. Ezt veheted mágikus értelembe, de értheted hétköznapi szinten is, ugyanis csak az a lényeg, hogy a testi és lelki megújulás, megtisztulás máris jobbá teheti az életedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló