Milyen nőkhöz vonzódik a kiszemelted?



Ha megtetszett egy férfi, de nem tudod eldönteni, hogy van-e esélyed nála, akkor a csillagjegye elárulhatja, hogy milyen nők kelthetik fel az érdeklődését.Kos: A Kos férfi szereti a domináns, magabiztos, ambiciózus nőket, ezért a randevútokon nyugodtan mesélj a munkádról, a céljaidról és a vágyaidról! Légy őszinte, viselkedj végzett asszonyaként, akit csak csodálni, imádni lehet!

Bika: Ha Bika férfi tetszett meg, akkor a randin viselkedj természetesen, add önmagad, mesélj magadról, de ugyanakkor légy érdeklődő is, kérdezz tőle sokat, hogy meg tudjon nyílni neked. Ha randihelyszínt választasz, akkor kerüld a hagyományokat, és inkább valamilyen különleges programot szervezz, mert ezzel azonnal elnyerheted a csodálatát.

Ikrek: Az Ikrek férfi számára az intelligencia a legvonzóbb tulajdonság. Emellett a kreativitással és humorral megáldott nőket kedveli. Ha Ikrek férfi tetszik, akkor sziporkázz, mutass kicsit többet magadból, hogy újra és újra meglepődhessen rajtad. Ahogy az Ikrek férfi lassan megismer, úgy fog egyre jobban beléd habarodni.

Rák: Mivel a Rák férfi szeret gondoskodni a párjáról, a szeretteiről, ezért nyert ügyed van, ha látja rajtad, hogy védelemre szorulsz. Ha sikerült felkeltened a Rák férfi figyelmét, akkor biztos, hogy melletted lesz, hogy megóvjon, ám nem szabad elfelejtened, hogy szereti, ha párja hasonlóan ragaszkodik hozzá.

Oroszlán: Az Oroszlán férfi vonzódik a laza, életkedvvel teli nőkhöz, ezért az első randevún próbálj ellazulni, válassz olyan randihelyet, ahol nem feszengsz, hanem felszabadultnak érezheted magad. Légy magabiztos, mutasd meg neki az okos, vicces, sziporkázó oldaladat! Ha őszinte leszel és önmagadat adod, akkor komolyra is fordulhat a kapcsolat.

Szűz: Ha Szűz férfi a kiszemelted, akkor kerüld azokat a mély beszélgetéseket, amelyekben az érzelmeiteket feszegetitek, mert a szavakkal jól bánik, de az érzelmeit nehezen fejezi ki, akkor pedig megijed, ha ezt a témát erőltetik.

Mérleg: A Mérleg férfi számára rossz hír, hogy nagyon ritka, hogy két ember tökéletesen összeillik, mindenben hasonlít egymásra, vagy legalábbis kiegészíti egymást. Ugyanakkor a csinos, vicces, odaadó, magabiztos és intelligens nőhöz is vonzódik.

Skorpió: A Skorpió férfi mindenben a maximalizmusra törekszik, folyton próbálja a legjobb formáját hozni, és ugyanezt várja el a párjától is. Ha ilyen csillagjegyű a kiszemelted, akkor jobb, ha felkészülsz, hogy kifejezetten magasak az elvárásai! Sikered lehet nála, ha megmutatod a szexi énedet, hogy sportos életmódot folytatsz és alapvetően független személyiséggel rendelkezel.

Nyilas: Ha Nyilas férfit szemeltél ki, akkor a legjobb taktika, ha sokat beszélgetsz vele, és már az első randevún meséld el neki, hogy mit szeretsz, miben vagy igazán jó. A találkára válassz izgalmas helyszínt! Ha nem hagyod unatkozni, akkor gyorsan lenyűgözheted.

Bak: A Bak férfi szereti a visszafogott nőt, akiben sok a felfedezni való, amit hajlandó felkutatni, ezért értékelni fogja, ha önállóan élsz, karriert építesz, vannak hobbijaid, álmaid és terveid. Ha megmutatod neki a személyiségedet, őszinte vagy vele, akkor nyert ügyed van.

Vízöntő: A Vízöntő férfi vonzódik a kifejezetten makacs, önfejű nőhöz, és olyan párt szeretne, aki nem foglalkozik azzal, hogy mások mit gondolnak, a saját útján jár, és nem éli szigorú szabályok szerint az életét.

Halak: Ha a kiszemelted Halak, akkor jó, ha van némi művészi hajlamod, mert szereti a művészeti ágakat. A Halak férfi esetében jobb, ha tudod, hogy biztos, hogy gyereket akar.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló