Biztató szavak



Mivel motivál a csillagjegyed?A legoptimistább emberrel is előfordul, hogy nem találja a helyét, nem biztos magában, a terveiben, az életcéljában. Az ilyen pillanatokban mindenkinek jól esik néhány biztató, vigasztaló szó, amibe belekapaszkodva folytathatja az útját.

Ha te is úgy érzed, hogy szükséged van a bátorításra, akkor olvasd el a csillagjegyedhez tartozó biztató szavakat!

Kos: Bátran higgy abban, hogy túl fogsz jutni rajta! A jelenlegi helyzeted csupán egy átmeneti állapot. A stressz és a fájdalom nem tarthat örökké. Néhány hónap múlva mindaz, ami most van, csupán emlék lesz.

Bika: Talán ebben a pillanatban úgy érzed, hogy borzalmas az egész, de tarts ki, mert hamarosan megleped magad! Olyan nagy dolgok elérésére leszel képes, amik képessé fognak tenni arra, hogy tovább haladj az általad kijelölt úton.

Ikrek: A saját érdekedben, felejtsd el, hogy azzal vágsz vissza egy bizonyos személynek, hogy megmutatod, mi mindenre vagy képes nélküle! Sokkal jobban jársz, ha inkább úgy veszel elégtételt, hogy megtanulod szeretni magadat, a lehetőségeidből pedig kihozod a lehető legtöbbet.

Rák: Nagyon is, hogy megérdemled a boldogságot, úgyhogy soha ne hagyd magad meggyőzni ennek az ellenkezőjéről! Rák csillagjegyed alapján olyan jószívű, tiszta ember vagy, amilyenből mostanában keveset találni. Csak szerencsésnek mondhatja magát az, aki veled köti össze az életét.

Oroszlán: Hidd csak el, hogy nem a semmiért küzdesz, mert végül minden erőfeszítésed kifizetődik! A kemény munkád gyümölcse be fog érni, de egy kicsit várnod kell, ám pont ettől lesz nagyon értékes az eredmény.

Szűz: Soha ne engedd, hogy a csalódás kiirtsa belőled a szerelembe vetett hitet! Egyetlen hiba miatt nem szabad feladnod az álmaidat! Egy rossz nap soha nem lehet elég ok arra, hogy kudarcként könyveld el az egész életedet!

Mérleg: Megérdemled, hogy szeressenek és válaszoljanak neked. Megérdemled a párkapcsolatot. Ha valaha bárki ennek az ellenkezőjét érezteti veled, akkor arra a személyre többé ne pazarold az idődet!

Skorpió: Megváltoztál, fejlődtél, tehát többé nem ugyanaz az ember vagy, aki eddig voltál. Ne aggódj olyan dolgok miatt, amiket a múltban elrontottál! Mostantól csak előrenézz, valamint dolgozz a jövőd építésén!

Nyilas: Ne légy ennyire kemény önmagaddal! Ne becsüld le saját magad! Ne bánj úgy magaddal, mintha kolonc lennél, mert senki sem tekint annak! Az, ahogy magadat látod, torz kép.

Bak: Fejezd be az azon való tépelődést, hogy mi hiányzik az életedből! Sokkal jobban járnál, ha inkább büszke lennél arra, amit már elértél. Ne várj olyan sokat magadtól, hiszen már az csodálatos, amit eddig csinálsz!

Vízöntő: Sokkal erősebb vagy, mint gondolod. Sokkal többre és nagyobbra vagy képes, mint hiszed magadról. Sokkal többet elbírsz, mint képzelted. Csak bátran ugorj fejest az életbe, és mindezt te is megtudod!

Halak: Hidd el, hogy nem fogod mindig olyan elveszettnek érezni magad, mint amilyennek most érzed. A magány nem tart örökké! Rá fogsz jönni, hogy mi akarsz elérni az életedben, és arra is rá fogsz ébredni, hogy hogyan kell alkalmazkodnod másokhoz és önmagadhoz ahhoz, hogy nagyszerűen érezd magad a bőrödben.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló