Kivel, hogyan és mikor szeretsz bulizni?



A csillagjegyed alapján imádsz szórakozni, elkerülöd a partikat, vagy hangulatfüggő, hogy elmész-e bulizni?Kos: Akkor tudsz igazán jót bulizni, ha átadhatod magad a zenének, és azon kívül semmire sem kell figyelned magad körül. A modern zenék, különösen az elektronikus zene, remekül megfelel az igényeidnek. A nagy koncerteket szereted a legjobban.

Bika: Ha lehet, akkor nem mozdulsz ki hazulról, hiszen a megszokott környezetedet szereted a legjobban. Néha azonban te is kedvet kapsz a bulizáshoz, olyankor pedig jól érzed magad, viszont nem jellemző rád, hogy magadtól találnál ki ilyen programokat.

Ikrek: Előfordul, hogy alig várod, hogy bulizni mehess, ám máskor semmi hangulatod ehhez. Nagyon jó táncos vagy, de olykor ezzel próbálsz megszabadulni a feszültségtől, ezért könnyen túlzásba eshetsz.

Rák: Gyakran előfordul, hogy akkor is elmész bulizni, ha másnap korán kell kelned, hogy halaszthatatlan ügyeket intézz. Nehezen állsz ellen a csábításnak. Ahogy öregszel, úgy mérséklődik a bulizás iránti vágyad, de továbbra is vágysz a társaságra, szórakozásra, ami akkor már inkább az önfeledt nevetést és beszélgetést jelenti.

Oroszlán: Szereted a luxust, a csillogást, szívesen mutogatod magad, a szórakoztató stílusoddal pedig színt viszel a programokba, mindezért örömmel fogadnak minden társaságban. Oroszlánként te szervezed a legjobb bulikat.

Szűz: A bulikban is a szervezettséget keresed, és azt szereted, ha nem tűnsz ki a tömegből. Szűzként jól tudod, hogy hogyan kell partit szervezni, aminek résztvevőit jó érzékkel választod ki. A maximalizmusod néha meggátol abban, hogy elégedettnek érezd magad.

Mérleg: Hajlamos vagy az utolsó pillanatban elfogadni vagy lemondani a meghívást, ám abban az esetben, ha már ott vagy a buli helyszínén, akkor mindent megteszel, hogy jól érezd magad. Amikor szórakozol, akkor gyakran túlzásba eshetsz az alkoholfogyasztással.

Skorpió: Kiváló táncos vagy, ezért gyakran mész táncos helyekre, ahol elég nagy a tér a számodra. Skorpióként akkor érzed magad a legjobban, ha van egy partnered, akivel bemutathatod a tehetségedet.

Nyilas: Imádsz szórakozni, de csak akkor, ha ezt a saját szabályaid szerint teheted. Nem kedveled a sok kötöttséggel járó programokat. Legjobban azt szereted, amikor elengedheted magadat, mert csak az ilyen helyeken érzed igazán elemedben magad.

Bak: Általában van egy jól megszokott társaságod, akikkel rendszeres programokat szerveztek, amiknek hagyományát aztán évekig őrzitek. A saját társaságodban felszabadultan szórakozol, de idegen társaságba nehezen oldódsz fel.

Vízöntő: Te vagy a parkett ördöge, ezért próbálsz minden lehetőséget megragadni, hogy hódolhass a szenvedélyednek. Ha te szervezed a bulit, akkor biztos, hogy olyan helyet választasz, ami táncolásra alkalmas.

Halak: Az aktuális élethelyzetedtől, hangulatodtól függ, hogy hogyan bulizol. Amikor minden rendben van, akkor a visszafogott, kiegyensúlyozott programokat keresel. Szívesen hívsz magadhoz vendégeket, akikkel nyugodt beszélgetést folytatsz.

Ha táncolsz, akkor azt szenvedélyesen teszed. Előfordul, hogy így próbálsz megszabadulni a feszültségtől.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló