Nyári premierek



A következő három hónap legjobban várt filmjei és sorozatai.Black Mirror – 5. évad:

Premier: június 5. (Netflix)

A karácsonyi különkiadás óta várhatták a nézők a Black Mirror következő évadát, ami meglepő módon csak három részből fog állni, és olyan híresség vállalt benne szerepet, mint Miley Cyrus.

Fehér éjszakák:

Premier: július 18.

Az Örökség című horror után biztos, hogy sokan várják a rendező, Ari Aster legújabb alkotását, amit Magyarországon forgattak, viszont hazánk Svédországként fog megjelenni. A Fehér éjszakák története egy csapat fiatalról szól, akik egy természetet és nyarat ünneplő hippifesztiválra látogatnak ki.

Hamarosan kiderül, hogy az eleinte népszokásnak tűnő rendezvény valójában egy szekta morbid szertartása, ahol a főszereplők élete veszélybe kerül.

A szolgálólány meséje – 3. évad:

Premier: június 6. (HBO GO)

2017-ben nagy meglepetést és komoly társadalmi vitát okozott A szolgálólány meséje, ám mivel Margaret Atwood csak egy regényt írt, így az alapanyag hiánya érezhető volt a második évadon, ami csalódást okozott a nézőkben. Ugyanakkor még ne írjuk le a sorozatot, hiszen nem ez lenne az első széria, ami tanult a korábbi hibáiból.

Toy Story 4.:

Premier: június 20.

A harmadik rész olyan tökéletes lezárást adott Woody, Buzz és a többi karakter életének, hogy kevesen gondolták volna, hogy a Pixar elkészíti a Toy Story negyedik részét. A júniusban érkező film az elveszett, gazdátlan és a gyerekek által készített játékokkal foglalkozik, néha horrorba átcsapva.

Az oroszlánkirály:

Premier: július 18.

A Disney újabb klasszikus rajzfilmjéhez készített remake-et, ami csak úgy néz ki, mintha igazi állatokkal forgattak volna, hiszen valójában számítógéppel keltették életre Az oroszlánkirály karaktereit.

Pókember: Idegenben:

Premier: július 4.

Sokan azt hitték, hogy a Bosszúállók: Végjáték zárta le a Marvel harmadik fázisát, ám valójában a Pókember: Idegenben lesz a hivatalos befejezés. A filmben Peter Parker és az osztálytársai Európába kirándulnak, új szereplőként pedig Jake Gyllenhaal tűnik fel.

City on a Hill:

Premier: június 17. (HBO GO)

Ben Affleck és Matt Damon producerként vett részt a Bostonról szóló sorozat forgatásában. A kilencvenes évek elején játszódó City on a Hill főszereplője egy ügyész és egy korrupt volt FBI ügynök, akik megpróbálják legyőzni a helyi maffiát. A sorozat egyik főszerepében Kevin Bacon lesz látható.

Yesterday:

Premier: június 27.

Korábban is készültek már Beatles-musicalekek, de Richard Curtis és Danny Boyle egy különleges zenés romkomot alkotott, amiben egyetlen zenész kivételével, mindenki elfelejti, hogy valaha létezett a Beatles. A zenész arra használja fel a tudását, hogy hírnevet szerezzen magának.

Too Old to Die Young:

Premier: június 14. (Amazon Prime)

A Pusher-trilógia és a Drive alkotója, Nicolas Winding Refn által készített tízrészes sorozat epizódjai állítólag nagyjátékfilm hosszúságúak. A leírások alapján a Too Old to Die Young noiros hangulatú, természetfelettivel foglalkozó horror-thriller lesz, rengeteg neonfénnyel, pálmafákkal és az éjszakai alvilág borzalmaival megfűszerezve.

Eufória:

Premier: június 17. (HBO GO)

Az HBO eddig soha nem készített sorozatot gimnazistákról gimnazistáknak, ám ez 2019 nyarán megváltozik, hiszen érkezik az Eufória, aminek története felejthetetlen nyári élményekről, szerelmekről, csalódásokról, drogra való rá- és leszokásról fog szólni.

Rocketman:

Premier: június 6.

Elton John karrierjének korai éveit mutatja be a Rocketman, amiben Taron Egerton alakítja a híres zenészt.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló