A Marvel nem keres új színészt Chadwick Boseman helyett



A Disney befektetői konferenciáján derültek ki új részletek a következő Marvel-filmekről.Fekete Párduc 2.: Az eredetileg 2022 májusára várt Fekete Párduc 2. csak néhány hónappal később, 2022. július 8-án debütálhat a mozikban. Emellett Kevin Feige azt is megerősítette, hogy nem keresnek más színészt az augusztusban elhunyt Chadwick Boseman helyett T’Challa szerepére.

Marvel Kapitány 2.: Feige elárulta, hogy a Carol Danvers szerepében visszatérő Brie Larson mellé két olyan hősnő is csatlakozni fog, akik hamarosan szerepelni fognak a Disney+ valamely sorozatában.

Az egyikük Ms. Marvel lesz, akinek szerepében Iman Vellani lesz látható, és aki ismert arról, hogy a képregényekben rajong Marvel Kapitányért. A másik karakter Monica Rambeau, akinek felnőtt változatát Teyonah Parris játszhatja, méghozzá már WandaVízióban is.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania: A Paul Rudd és Evangeline Lilly főszereplésével készülő harmadik A Hangya-film címe is napvilágot látott, ahogy az is biztossá vált, hogy a rendezői széket harmadjára is Peyton Reed foglalhatja el.

A korábbi szereplők közül visszatér Michael Douglas, mint Dr. Hank Pym és Michelle Pfeiffer, mint Janet Van Dyne. Igaz, hogy Cassie Lang sem fog hiányozni, viszont Scott Lang lányát immár a harmadik színésznő fogja alakítani, ugyanis a Végjátékban szereplő Emma Fuhrmann valamiért nem tér vissza a karakterhez, így azt Kathryn Newton játszhatja el.

Mindemellett az is kiderült, hogy A Hangya harmadik részének főgonoszát, az időutazásra is képes Kangot, a hódítót Jonathan Majors alakítja majd.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Valószínűleg a Doctor Strange folytatásáról derült ki a legkevesebb új információ, viszont most már tényként lehet kezelni néhány korábbi pletykát. Egyértelművé vált például az, hogy a Doctor Strange in the Multiverse of Madness rendezője nem az első filmet dirigáló Scott Derrickson, hanem a képregényes veterán Sam Raimi lesz.

Az is bizonyítást nyert, hogy a Benedict Cumberbatch által megformált Doctor Strange mellett Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkánya is feltűnik, de Benedict Wong (Wong), Rachel McAdams (Christine Palmer) és Chiwetel Ejiofor (Mordo) is ismét látható lesz. A filmben újoncként lesz látható Xochitl Gomez, aki az idősíkok közti utazásra képes America Chavezt fogja életre kelteni.

Feige azt is elárulta, hogy a Doctor Strange in the Multiverse of Madness nemcsak a WandaVízióhoz fog kapcsolódni, hanem a Pókember következő részéhez is.

Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája: Simu Liu, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája főszereplője, már októberben jelezte, hogy Sydney-ben befejeződött a film forgatása. Ezt most Kevin Feige is megerősítette, valamint leleplezte, hogy az eddig ismert három színész mellett, kiket láthatunk még a 2021 júliusában várható filmben.

A címszereplő Liu, a végre igazi Mandarint alakító Tony Leung és Awkwafina mellett Meng'er Zhang, Michelle Yeoh, Ronny Chieng, Fala Chen és Florian Munteanu ugyancsak látható lesz a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájában.

Thor: Love and Thunder: Az, hogy Christian Bale alakíthatja a negyedik Thor-film gonosztevőjét, már korábban kiderült, de most az is világossá vált, hogy pontosan kit kelthet életre a szuperhősfilmekben igencsak tapasztalatnak számító színész. Ez a karakter Gorr, a Mészáros, aki a Jason Aaron által jegyzett képregényekben tulajdonképpen sportot űz abból, hogy istenekre vadászik.

Gorr gyakran még Thoron is kifog, éppen ezért lehet szerencsés, hogy a Taika Waititi által rendezett filmben a Natalie Portman által alakított Jane Foster, a forrásanyaghoz hasonlóan, megszerzi a mennydörgés istenének képességeit. Ha Jane és Thor nem lenne elég Gorr ellen, akkor még Asgard királynője, a Tessa Thompson által életre keltett Valkűr is a segítségükre lesz.

(Forrás: marvelmagyarorszag.blog.hu)

Ajánló

Ajánló