2022-es pénzhoroszkóp (Mérlegtől a Halakig)



Erre számíthatsz a munka és az anyagiak terén az évben!Mérleg: Rendkívül energikusan indítod a 2022-es évet, aminek elején jól megfizetik a korábban elvégzett munkádat, az egyik barátod visszaadhatja a tőled kölcsönkapott pénzt, és egy remek állásajánlatot is kaphatsz, aminek elfogadása csak rajtad múlik.

A tavasz végén szinte minden kívánságod teljesül. 2022 nyara nem lesz akadálymentes, de te képes leszel azok legyőzésére. 2022 ősze és tele szerencsés helyzetekkel kecsegtet a munkád és a karriered terén. Decemberben pénzügyileg sikeres évként könyvelheted a 2022-es esztendőt.

Skorpió: Az év első felében tele leszel energiával, nem hanyagolod el a munkádat és a karrieredet, aminek eredményeként előléptetésre és jobb anyagi helyzetre számíthatsz. 2022 tavaszán újabb sikerekben lesz részed. 2022 nyarán elkapkodva hozol döntést, ami anyagi veszteséget okoz, de sikerül orvosolnod a hibáidat.

2022 őszén csak a saját aggodalmaskodásod jelenthet problémát. Az eredmények azonban téged fognak igazolni, ugyanis szakmai és anyagi elismeréssel lehetsz gazdagabb, így ezeken a területeken nagyon pozitív évet zárhatsz.

Nyilas: 2022 egészében stabilnak ígérkezik az anyagi helyzeted. 2022 tavaszán eleinte változékony lesz a hangulatod. Ha szakmailag új kihívásokra vágysz, akkor rád mosolyog a szerencse. Tavasszal sok váratlan lehetőségekkel ajándékoz meg az élet, úgyhogy ne félj a változásoktól, hanem élj ezzel a remek alkalommal!

2022 nyarán elégedett lehetsz, ugyanis nem marad eredmény nélkül a kitartó munkád. Az évszak közepe táján azonban a kitartásodat és a türelmedet tesztelheti az életed. 2022 őszén sem lesz könnyebb dolgod a munka terén, ahol túlvállalhatod magad, ami fizikailag és lelkileg is megviselhet, ezért erre nagyon oda kell majd figyelned.

Decemberben végre megkapod a várt nyugalmat a munka terén, ahol elégedett leszel a helyzeteddel. A karácsonyi ünnepeket már boldogságban és békében töltheted a szeretteiddel.

Bak: Rögtön 2022 elején kaphatsz egy komolyabb feladatot, amit hatalmas erőfeszítéssel, kötelességtudattal végzel el határidőre. Bár az akadályok nem kerülnek el, mégis sikerül türelemmel és kitartással elvégezned a munkádat. Ugyanebben az időszakban szeretnéd mindenáron megvalósítani az anyagi haszonnal kecsegtető ötleteidet és terveidet.

2022 tavaszán senki és semmi sem állhatja az utadat. Az április nyugtalan és stresszes időszaknak ígérkezik, de májusban ismét kiegyensúlyozott leszel és nagyszerűen teljesítesz majd. 2022 nyarán kissé elszámíthatod magad, az üzlettársaid pedig elpártolhatnak mellőled, amiért túlságosan ragaszkodsz a nem túl jó tervedhez. Ugyanakkor jó hír, hogy gyorsan megoldod a problémát és új elképzelésekkel, célokkal alakítasz ki magadnak jobb anyagi helyzetet.

2022 őszén új utakat és kihívásokat keresel, valamint kiváló ösztönnel élsz a szerencséddel. Ebben az időszakban ismét rád tör a bizonyítási vágy, szinte mániákusan dolgozol, aminek meglesz az eredménye. 2022 végén learathatod a babérokat, a munkahelyeden pedig jobb pozíciót ajánlhatnak fel neked.

Vízöntő: Nem kizárt, hogy azzal kezded a 2022-es évet, hogy felmondasz a munkahelyeden. 2022 tavaszán rengeteg öröm fog érni a munkád és az anyagiak terén, így akár még a ranglétrán is feljebb léphetsz.

2022 nyarán ne állj le vitatkozni a főnököddel, mert abból te jönnél ki vesztesen! 2022 őszén eleinte nagyon kritikus leszel, de később melléd áll a szerencse, és anyagi, erkölcsi elismerést is kaphatsz. Pénzügyileg elégedetten búcsúzhatsz majd az évtől.

Halak: 2022 elején kitartóan és összeszedetten fogsz dolgozni, az anyagi biztonságod pedig főszerepet kap. 2022 tavaszán szinte mindent elérhetsz, amit szeretnél. 2022 nyarán mesésen alakul a pénzügyi helyzeted.

2022 őszén olyan nehéz feladatot oldasz meg, amely komoly szaktudást követel meg tőled. 2022 végén kifizetődődnek a befektetéseid, a pénzügyi próbálkozásaidat siker koronázza és a szerencse is melléd áll.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló