Utazási horoszkóp Kostól a Szűzig



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy hol kellene nyaralnod 2022-ben.Kos: Az úttörő hajlamaid miatt biztos, hogy élveznél egy hátizsákos túrát. Ha vérbeli Kos vagy, akkor az utazásaid során is „akcióban” vagy. Energikusságod miatt képtelen vagy nyugton maradni és folyton új úti célokat keresel. Hozzád a mediterrán életstílus kifejezetten illik.

A 2022-es utazási horoszkóp szerint idén a látnivalóban és napfényben gazdag Görögországba vagy Olaszországba kellene elutaznod.

Bika: Kényelemszerető Bikaként biztos, hogy nem lehet rávenni a vadkempingezésre, az autóstoppos túrákra. Számodra az álomutazás az, ha legjobb barátaiddal ehetsz-ihatsz és élvezheted a pihenés adta örömöket.

Hozzád egy festő környezet, minden luxussal felszerelt szálloda és a helyi ételspecialitások illenek. A szabadságra mindig gondosan és komótosan készülsz, az pedig még boldogabbá tesz, ha nyugodt tempóban fedezheted fel a látnivalókat.

Az utazási horoszkóp szerint Svédországban, Írországban, Törökországban, Görögországban, Caprin és Cipruson érezheted a legjobban magad 2022-ben.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján veled a nyaralás tele van változatossággal. Imádod kipróbálni a helyi szokásokat, sziporkázol, szórakozol, szórakoztatsz és tapasztalatokat gyűjtesz a vakációd ideje alatt. A nyugtalan természeted miatt képes lennél naponta más helységet felfedezni.

Ikrekként a kíváncsiságod arra motivál, hogy utazz minél többet, méghozzá főleg külföldre. A városlátogatásokat imádod, ahogy a tengeri hajóutakat is. Emellett remek érzéked van az idegen nyelvekhez, ami miatt gyorsan megtanulod a nélkülözhetetlen kifejezéseket, amikkel bárhol elboldogulsz.

A 2022-es utazási horoszkóp szerint idén Tunéziában, Észak-Olaszországban vagy Egyiptomban lenne érdemes nyaralnod.

Rák: Érzékeny Rákként leginkább kettesben szeretsz nyaralni egy meghitt helyen a pároddal. Ahhoz, hogy tökéletesen kikapcsolódj, vízre és nyugalomra van szükséged, éppen ezért nincs ínyedre a csoportos utazás.

Leginkább a tenger, vagy a nagy tavak partján érzed jól magad. Szívesen bérelsz egy kis házat, hogy családias környezetbe nyaralj, ugyanis számodra akkor a legjobb a vakáció, ha otthonosan érzed magad az új környezetben.

Mindemellett romantikus lélekkel megáldott személy vagy, imádod a történelmet és a múltból fennmaradt műemlékeket. A 2022-es utazási horoszkóp szerint egy horvát tengerparti nyaralásra lenne szükséged idén.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján akkor is igényled a közönséget és a hódolókat, amikor nyaralsz, méghozzá lehetőleg meleg, napos tájakon. Nagyon szeretsz strandolni, napozni, esténként pedig szívesen mész azokba az éttermekbe, szórakozóhelyekre, ahol sok emberrel vegyülhetsz.

Rajongsz mindenért, ami szép, drága és elegáns. Mivel nagyvonalú vagy, ezért örömmel osztod meg az élményeidet a számodra fontos személyekkel. Oroszlánként biztos, hogy szívesen vakációznál egy kastélyban, vagy ötcsillagos szállodában.

Szívesen öltözöl ki, hiszen imádsz csillogni-villogni. Kedveled a szórakozás összes formáját. A 2022-es utazási horoszkóp szerint Észak-Franciaországban, vagy Szicíliában kellene nyaralnod az idén.

Szűz: Szűzként a nyaralásodat sem tudod semmittevéssel tölteni, ezért már két nap után megunnod a wellnesst és a tengerparti lazítást. Igényled az inspiráló kulturális hatásokat, és érdekelnek a régi korok emlékeinek tanulmányozása.

Az útjaidat mindig részletesen megtervezed. Nem szokásod szórni a pénzt, ezért az akciós ajánlatok közül választasz, méghozzá olyan helyszínt, ami bővelkedik a kulturális és történelmi látnivalókban.

Mivel egyedül nem szeretsz utazni, ezért kisebb baráti társasággal vagy a családoddal nyaralsz. Olykor előfordul, hogy aggodalmaskodsz, körülményesen viselkedsz és semmivel sem vagy megelégedve. Téged nehéz rávenni, hogy lazíts és ne agyalj folyton a gondokon.

A 2022-es utazási horoszkóp szerint idén Horvátország, Törökország, Svájc vagy Kréta lenne ideális úti cél a számodra.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló