Meglepő érdekességek Brie Larsonról



Ezeket a dolgokat lehet, hogy még nem tudod a Marvel Kapitányt alakító színészről.Szabadidejében gombászik: A színésznő egyik kedvenc hobbija a gombászás, ami a második kedvenc elfoglaltsága a színészet után. Brie Larson tagja a Los Angeles-i gombatani társaságnak, akikkel egy órányira kell elmenniük Los Angelestől, hogy gombát találjanak. Emellett szeret részt venni a Bor- és Gombafesztiválon az Észak-Karolina-i Mendocinóban.

A videójátékok megszállottja: Brie Larson soha nem titkolta, hogy imádja a Nintendót. A közösségi médiában is rendszeresen megosztja a játékkal kapcsolatos élményeit és tapasztalatait. A rajongása régre nyúlik vissza, egy interjúban pedig elárulta, hogy ha tehetné, akkor feleségül menne Luigihoz. A 15. születésnapját Nintendo témájú bulival ünnepelte, ahol beöltözött a kedvenc karakterének és élőben játszották el a játékot, hatalmas kalapácsokkal püfölve egymást a vendégekkel.

Őszintén vall azokról a szerepekről, melyeket nem kapott meg: A színésznő nagyon aktív a közösségi médiában. Emellett azt sem titkolja, hogy melyik munkákat nem kapta meg. Kiderült, hogy olyan filmekben nem kapott szerepet, mint például az Álomháború, a Gulliver utazásai, az Anyát a Marsra, a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak, A varázslótanonc, az Éli könyve, a Felhangolva, az Utódok, a Transformers: A bukottak bosszúja, az Avatar.

Az is kiderült, hogy korábban a Marvelnél is próbálkozott, de végül se a Vasember 2-ben, se a Thorban nem kapott munkát. Voltak olyan filmek is, amelyek esetében legalább az utolsó körig eljutott, de végül nem kapta meg a munkát. Ilyen volt például a Juno, a Tizenhárom, a Tomorrowland, a Tökéletes hang, a Vadregény, a Pán Péter és az Agymenők sorozat.

Allergiás a macskákra és ez megnehezítette a Marvel Kapitány forgatását: A Marvel Kapitány egyik népszerű karaktere Goose, a macska, akitől Brie Larsonnak távolságot kell tartania, ugyanis allergiás a macskaszőrre.

Az allergiagyógyszerét napi rendszerességgel szedő színésznő általában egy plüssmacskával forgatott, akit aztán CGI-ra cseréltek. Ha mégis meg kellett érintenie az igazi macskát, akkor utána rögtön megtörölte a kezét. Ha olyan jelenetet forgattak, ahol nem volt szükség a macskára, akkor valaki odafigyelt, hogy ne járkáljon arra.

A szoba főszerepére készülve egy hónapra bezárkózott az otthonába: BrieLarson egy olyan karaktert alakít A szoba című filmben, akit hét éve elrabolt és egy fészerben tart fogva egy férfi, akitől a rendszeres nemi erőszak miatt gyereke is született.

Mivel ez egy testileg és lelkileg is megerőltető szerep volt, ezért a színésznőnek alaposan fel kellett készítenie magát rá. Ennek érdekében egy hónapra elzárta magát a külvilágtól, nem használt internetet és telefont, valamint szigorú diétára fogta magát, hogy minél jobban átérezze, hogy milyen a filmbéli anya és fia élete.

Tekintve, hogy introvertáltnak tartja magát, és szeret otthon bekuckózni, ezért azt hitte, hogy az egy hónapos bezárkózás igazi felüdülés lesz a számára, ám kiderült, hogy ebben téved, ugyanis egy idő után depressziósnak érezte magát és naponta kerülgette a sírás. Egyre többet kezdett foglalkozni a múlttal, a régi sérelmekkel, a be nem váltott ígéretekkel.

Tehetséges zenész, stúdióalbuma is megjelent: Habár végül színésznőként szerzett hírnevet, mégis más kreatív művészeti ággal is foglalkozik. Például a zenéléshez is jól ért. A 2000-es évek közepén élő lemezszerződése volt, valamint megjelent a Finally Out of P.E. című szólóalbuma. Emellett több filmje, például a Bagolyvédők, a Scott Pilgrim a világ ellen vagy A szoba, betétdalában is részt vett.

A közösségi médiában rendszeresen tölt fel olyan videókat, amelyek Maggie Rogers, Taylor Swift vagy éppen Ariana Grande számokat ad elő egy szál gitár a kezében. Ha karaoke-bulira megy, akkor Taylor Swift, Usher, Mariah Carey, a Destiny’s Child és a kilencvenes évek végének, kétezres évek elejének R&B számait énekli.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló