Ezt kellene felvenned 2024 tavaszán



Neked mit tanácsol a horoszkóp?Kos: Habár határozott vagy, mégis olykor neked is be kell látnod, hogy nem tudsz mindent egyedül megvalósítani. Nyugodtan kérj tanácsot, és vállald fel a személyiséged finomabb oldalát, amit kicsit romantikusabb holmikkal hangsúlyozhatsz 2024 tavaszán.

Bika: A horoszkóp szerint született gyógyító hírében állsz, ám nem a testet, hanem inkább a lelket tudod rendbe hozni. A tavasz kiváló időszak arra, hogy meggyógyítsd a ruhatáradat. Vegyél néhány fémes, például arany, ezüst, rézszínű holmit, ami pénzt és szerencsét vonzz az életedbe.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján a ruhaboltok gyakori vendégeként ismernek, a holmikat pedig szereted felhalmozni, ám rossz hír, hogy 2024 tavaszán vissza kell fognod a kiadásaidat. Ha legközelebb vásárolni mész, akkor próbálj kevesebb, de minőségi ruhát venni. Neked igazán jól állhat egy különleges farmerdzseki, ráadásul évekig hű társas lehet a tavaszi időjárás kiélvezésében.

Rák: Azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy gondold át, hogy van-e olyan barátod, akit mostanában elhanyagoltál, mert abban az esetben, ha egy fontos kapcsolat megszakadt, akkor újrakezdésre van szükséged.

Fogadd el, hogy egy barát elvesztése nem biztos, hogy a te hibád, sőt, lehet, hogy senki hibája, hanem csak az élet sodort el egymás mellől benneteket. Válogasd ki a ruhatáradból az összes fehér holmit, és a lehető legtöbbször viselj ilyen árnyalatú holmit 2024 tavaszán, mert a fehér nyitottá tesz az új kapcsolatokra.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján önmagad elfogadásáról és a negatív kritikák elengedéséről szól számodra 2024 tavasza. Légy büszke arra, aki vagy! A ruhatárad esetében gondold át, hogy milyen holmik erősítik a személyiségedet. Egy csodás csizma biztos, hogy megnöveli az önbizalmadat.

Szűz: A csillagjegyed alapján azt tanácsolja neked a horoszkóp, hogy 2024 tavasza tökéletes arra, hogy kapcsolatot teremts a spirituális éneddel. Az esetek többségében realista, már-már földhözragadt vagy, de az évszakban felfedezheted a lelked másik oldalát. Viselj ég és víz színeket, zöldet, kéket és sárgát!

Mérleg: Mérleg jegyed alapján a közelmúltban előfordult, hogy valaki megbántott. Mivel ez azzal járt, hogy felborult a lelki egyensúlyod, ezért vidám színekkel ellensúlyozhatod a lelki békédet 2024 tavaszán. Viselj sárga ruhát, mert ettől az árnyalattól nem csak neked lesz jobb a kedved, hanem a környezeted is nyitottabban fordul majd feléd.

Skorpió: A csillagjegyed szerint eljött az ideje, hogy az öltözködésed is tükrözze azt, hogy milyen szenvedélyes teremtés vagy. Alaposan gondold át, hogy mivel hozhatod ki a legtöbbet az életedből, és viselj néhány piros holmit, ugyanis ez az a szín, ami igazán jó hatást gyakorol rád.

Nyilas: A horoszkóp szerint szinte maga alá temet a sok munka 2024 tavaszán, ezért fontos, hogy pihenj egy kicsit, mert ellenkező esetben az egészséged látja a kárát a túlhajszoltságodnak. Takarítsd ki a naptáradból, a környezetedből, a ruhatáradból a felesleges dolgokat! Viselj testszínű holmikat, mert attól frissebb lesz a megjelenésed, és lassan kívül-belül új erőre kapsz.

Bak: A csillagjegyed alapján az elmúlt időben nem élvezted annyira az életet, mint szoktad, ráadásul a munka és magánélet miatti stressz is ront az életkedveden. Ennek véget kell vetned 2024 tavaszán! Kapcsolódj ki, vegyél új, színes ruhákat! Egy türkiz holmi például feldobhatja a legborúsabb napot is.

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján számodra a tavasz azt jelenti, hogy ideje megújulni. Idén ez azt jelenti, hogy meg kell tisztítanod a lelkedet, amihez szükséged van arra, hogy kicsit egyedül légy, mert csak így gondolhatod át az életedet. A lelki megújulásban a világoskék, nyugtató hatású ruhák lesznek a segítségedre. Viselj kék farmert, egy kék árnyalatú inggel!

Halak: Az elmúlt időben túl sokat törődtél másokkal, úgyhogy most önmagadra kell időt szánnod. A nyugalmat az öltözködésed is tükrözheti a puha, minőségi textilek, szürke vagy pasztellszínek segítségével.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló