Erre számíthatsz a szerelemben májusban (1. rész)



Így alakulhat az érzelmi életed a tavasz utolsó havában!Kos: Ha kapcsolatban élsz, akkor nem a mély érzelmek időszaka lesz számodra a május, aminek időszakában problémákhoz vezethet, hogy alig jut időtök egymásra a hétköznapi munkák mellett. Ne hagyjátok, hogy az aktuális körülmények miatt eltávolodjatok egymástól, ugyanis ez az állapot hamarosan változni fog, de csak akkor, ha tesztek érte!

Párkeresés esetén inkább a szórakozás és az új ismeretségek kialakítása érdekel májusban. Életed szerelmével még nem hoz össze az élet a tavasz utolsó havában.

Bika: Ha van párod, akkor vitával kezdhetitek a májust, ez pedig leginkább anyagi dolgok miatt következhet be. A konfliktus arra motiválhat, hogy gondold át az életed fontos kérdéseit, köztük a kapcsolatodat is. Próbálj lelassítani, halld meg a belső hangodat, figyelj a megérzéseidre, ismerd fel a félelmeid és kudarcaid okát! Május közepétől már ideális lesz az idő arra, hogy megbeszéljétek a problémáitokat a társaddal.

Ha párt keresel, akkor májusban találkozhatsz valakivel, akihez érthetetlen módon vonzódni kezdesz.

Ikrek: Ha van párod, akkor nem a május lesz a legszerencsésebb hónapod a szerelemben, ugyanis az aktuális bolygóhatások miatt kisebb viták, féltékenység és félreértések boríthatják fel a harmóniát. Ha ezeket nem tudjátok tisztázni és rendezni a pároddal, akkor az a kapcsolat végéhez is vezethet a tavasz utolsó havában.

Párkeresés esetén csak könnyed randevúkat tartogat számodra az élet májusban. Ugyanakkor ne szomorkodj, ha nem alakul úgy a szerelmi életed, ahogyan szeretnéd, mert ha a tavasz utolsó havában nem is, de hamarosan találkozni fogsz azzal a személlyel, akivel igazán boldog lehetsz.

Rák: Ha kapcsolatban élsz, akkor boldog és izgalmas időszaknak ígérkezik számodra a május, aminek időszakában biztos, hogy nem fogtok unatkozni a pároddal. Most olyan nagy, közös terveket találhattok ki, amelyek még erősebbé teszik a szerelmeteket.

Párkeresőként számíthatsz a bolygók támogatására májusban, ugyanis olyan jelöltekkel találkozhatsz, akik között találni fogsz olyan személyt, akivel hosszabb távú kapcsolatba kezdhetsz.

Oroszlán: Párkapcsolat esetén vízválasztó lesz számodra a május, aminek időszakában próbára teszi az életed a szerelmeteket, ugyanis el kell döntenetek a kedveseddel, hogy hajlandóak vagytok-e megoldani a problémáitokat. Ha képesek lesztek keményen dolgozni az ellentétek feloldásán, akkor együtt maradtok, de ha nem, akkor a nyarat már szinglin kezdheted.

Ha párt keresel, akkor májusban szerelemre találhatsz, ám nem kizárt, hogy egy már foglalt személy kelti fel az érdeklődésedet. Légy nagyon óvatos azzal kapcsolatban, hogy belemész-e egy ilyen viszonyba!

Szűz: Ha kapcsolatban élsz, akkor egy harmadik személy kísérthet meg májusban. Bár ezzel a titkos viszonnyal soha nem tapasztalt szenvedélyben lehetne részed, mégis még mielőtt hagynád magad elcsábítani, gondold át, hogy mit kockáztatsz! Válaszd a tisztességes utat, és szakíts, ha a mostani kapcsolatod menthetetlen! Ha nem tudsz dönteni, akkor beszéld meg a problémákat a kedveseddel, akivel így megoldhatjátok a gondjaitokat!

Ha párt keresel, akkor májusban megtalálhatod életed társát, ám a köztetek lévő szerelem nem fog olyan gyorsan kibontakozni, mint szeretnéd.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló