Erre számíthatsz a szerelemben májusban (2. rész)



Így alakulhat az érzelmi életed a tavasz utolsó havában!Mérleg: Párkapcsolat esetén szerelemben, szenvedélyben, élményben és megújulásban gazdag hónap lesz a május. Ugyanakkor a hónap közepén meg kell hoznod egy olyan döntést, ami hosszabb távon fogja megváltoztatni az életedet. A tavasz utolsó havában egyszerre érzel erős függetlenségi vágyat és valakihez való tartozás iránti igényt. Ez a különös kettősség alaposan megnehezíti a kapcsolatodat.

Párkeresőként bátran élvezd az életet májusban, flörtölj, ismerkedj, de ne most akarj hosszabb távú kapcsolatba kezdeni!

Skorpió: Ha van párod, akkor a május elég kiszámíthatatlannak ígérkezik. Dönthetsz úgy, hogy megmented az aktuális kapcsolatodat, de kizárólag úgy, hogy a saját érdekeidet és érzelmeidet helyezed az első helyre. Ha azt szeretnéd, hogy jól működjön a kapcsolatod, akkor fontos, hogy először saját magaddal légy tisztában.

Ha párt keresel, akkor nagyon sok esélyed lesz az ismerkedésre májusban, ám a körülmények nem ideálisak egy új kapcsolat elkezdésére.

Nyilas: Ha kapcsolatban élsz, akkor azt abban az esetben erősíthetitek meg a pároddal májusban, ha mindketten hajlandóak lesztek a kompromisszumkötésre. Ha sikerül megtalálnotok a közös nevezőt, akkor nyugodtan tervezhetitek a jövőt a tavasz utolsó havában.

Párkeresőként elsősorban saját magaddal kell kompromisszumot kötnöd májusban, méghozzá azért, mert egy olyan személlyel hozhat össze az élet, aki esetében el kell döntened, hogy hajlandó vagy-e megalkuvásra. Életed szerelme még várat magára.

Bak: Párkapcsolat esetén nehezen nyílsz meg, de ha úgy döntesz, hogy valaki érdemes rá, akkor azelőtt kitárod a szíved kapuját. Ha már régebb óta vagy együtt a kedveseddel, akkor a május közepe vízválasztónak ígérkezik, ugyanis el kell döntenetek, hogy meg tudjátok-e újítani a kapcsolatotokat. Ha igen, akkor igazán szép időszak lesz számotokra a tavasz utolsó hava.

Párkeresőként le kell számolnod a kishitűségeddel májusban, ugyanis egy olyan személlyel találkozhatsz, aki mellett biztonságban érezheted magad, és úgy tervezheted a közös jövőt, hogy közben a szabadságodról sem kell lemondanod.

Vízöntő: Ha van párod, akkor a május elég nyugodt, harmonikus időszak lehet a számodra, ám az bosszanthat, ha azt tapasztalod, hogy a kedvesed nem viszonozza a gondoskodásodat úgy, ahogy arra vágynál. Mielőtt ezt szóvá tennéd, inkább gondold át jól, hogy mi lehet ennek az oka, mert valószínű, hogy a dolog sokkal összetettebb annál, mint amilyenek te látod!

Ha párt keresel, akkor komoly kihívásokat tartogat számodra a május, aminek heteiben sok közömbösséget és negatív visszajelzést kaphatsz, méghozzá onnan, ahonnan ezt egyáltalán nem vártad volna.

Halak: Párkapcsolat esetén mély érzelmek kerítenek hatalmukba májusban, ezért rengeteg kompromisszumra leszel hajlandó azért, hogy viszonzásra találjanak az érzelmeid, ám te is érzed, hogy ezt az állapotot nem lehet, és nem is szabad, sokáig fenntartani. Ha magadtól nem változtatsz ezen, akkor az élet fog rákényszeríteni a drasztikus változtatásra a saját lelki egészséged érdekében.

Párkeresőként neked kell alkalmat teremtened az ismerkedésre májusban, aminek időszakában bátran szervezz programokat, mert a szerelem már közeledik.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló