Humanoid szerű földönkívülit fotóztak



Befejezték egy titokzatos felvétel elemzését Kanadában. A vizsgálatot maga GARPAN központjában Montreálban végezték, amely azonosítatlan jelenségekkel foglalkozik.


Attól függetlenül, hogy a GARPAN végzett feladatával, a rendőrség még sok kérdésre szeretne választ kapni az üggyel kapcsolatban.
Történetünk nem új keletű, mert az egészen 2011-es évre tekint vissza.


Az eset szerint egy család Quebec városában a Chauveau parkba sétált és remek felvételeket készített a természetről. A fotóalbumot meg szerették volna mutatni barátaiknak, de előtte felfedezték a képeken látható döbbenetes dolgot. Ugyanis a fák mellett egy rejtélyes emberszerű alak rajzolódott ki.
A képeket a GARPA bevizsgálta és egyöntetűen kijelentették, hogy a képen látható humanoid lény valódi!
A különös képen azt láthatjuk, hogy az emberi alakon egy különleges öv található deréktájon.

A GARPA ki is szállt a helyszínre, hogy megvizsgálja azokat a helyeket, ahol a fotográfiák készültek. Ezzel a módszerrel győződtek meg a „lény” valódiságáról és méreteiről.


A helyszínen a szakemberek fénydetektoros készüléket is alkalmaztak, amelynek segítségével kisebb fémlabdaszerű tárgyat találtak, amelyet elemzésre küldtek a Department of Chemistry of Montreal laborjába.


Jean Morissette és David LeBlanc ufó kutatók elmondták, hogy a családnak egy idegen világból való humanoidot sikerült lencsevégre kapnia. Azt azonban hozzátették, hogy az ilyen esetek nagyon ritkák és pont e miatt nagy nyilvánosságot is kapnak!


A GARPA állításait más ufó kutató is alátámasztotta a fényképelemzések alapján. A vélemény egyöntetű: a képeken egy idegen, intelligens létformát láthatunk.
A nyilvánosságra hozott fényképeket azonban a rendőrség is vizsgálja meglehetősen nagy szkepticizmussal. A rendőrségi vizsgálatokról egyelőre semmit nem tudhatunk!
Sajnos a helyzet az, hogy számtalan példa volt már világszerte, hogy rengeteg hoax gyártás történt a témával kapcsolatban megalázva azokat az embereket, akik ebben hisznek.


Lehet, hogy ez a felvétel még az ufó kutatókat is megvezette?
Amennyiben ez így van, akkor annak készítője egy egészen frankó kis hoaxot állított elő. Másfelől viszont ha az ufó kutatók akarják átverni az intelligens földönkívüli létben való hitet, az meg egyenesen szánalmas.


Mindazonáltal megeshet, hogy földönkívüliek nem is léteznek. Inkább ezt nem lenne jó tudni!

Forrás: sosefeledd.hu

Ajánló

Ajánló