Lencsevégre kapták volna a magyar Jetit?



A videó készítője elmondja, hogy karácsony előtt készítette a felvételt, amikor kerékpározott Öttevény és Kunsziget környékén.


A felvételt készítő nem csinált mást, mint egy aszfaltos útin biciklizett és megállt egy szennyvíztisztító telep elején, hogy a ködről felvételeket készítsen okostelefonnal.
A felvételt készítő beszámol arról, hogy valamit látott az útról leszaladni, de csak azt gondolta, hogy valami állat, noha meglehetősen furcsán mozgott. Úgy tűnt, mintha a lény megbotlott volna és ezzel a furcsa mozgást be is tudta a videó készítője.


Pár napra rá egy családi összejövetelen felvetődött, hogy valaki a környéken az elmúlt években egy bizonyos Fanyűvőt láttak. Persze a történetet a jelen lévők elviccelték.
A felvétel készítőjét eszébe juttatta otthon az összejövetel után, hogy ő készített egy felvételt valamiről. Méghozzá egy olyan állatról, amely nagyon furán mozgott. Így a ködben kerékpározó újra megnézte felvételét számítógépén.


„Nem láttam, amikor arra fordultam csak, amikor megmozdult, de így utólag belegondolva mintha négykézláb indulva ugrott volna fel, be a bokrok közé. Hosszú, vékony végtagjai voltak azt hiszem.” – közölte a videó készítője.


A felvétel alapján a videó készítője azt gondolja, hogy a lény mozgása igazán nem jellemző emberi mozgásra. Még arra is gondolt, hogy valahonnan egy kenguru szabadult ki valahonnan.


Ez pedig nem lehet kenguru, mert az egész alak ahhoz meglehetősen kerek és nincs farka.
A felvételt készítő abban a pillanatban nem is gondolt arra, hogy egy vad, vagy éppen egy valami került kamerájának lencséjébe.
No, már most, hogy egy ilyen primitív vágott felvétellel megvezetni az embereket nem túl szép.

Forrás: boon.hu

Ajánló

Ajánló