Kérések, amikre nemet mondtak a tetoválóművészek



Nem készítenek el minden munkát a szakemberek.Sokan szeretnének tetoválást, hogy ezzel fejezzék ki önmagunkat, vagy így akarnak emléket állítanak valaminek. Előfordul azonban, hogy hiába találtunk ki egy mintát, jelképet, feliratot, mert a választott tetoválóművész semmi pénzért nem hajlandó a bőrünkre varrni azt.


1. Egy 18 éves vendég úgy határozott, hogy a hüvelykujja tövére varrat egy különleges motívumot, ám a tetoválószalon három művésze kijelentette, hogy nem hajlandó teljesíteni a vendég kívánságát, majd megmutatták, hogy a nyakukon, karjukon, hátukon, combjukon, vádlijukon milyen nagy tetoválások vannak, de a kezükön egy sem volt. A vendég úgy döntött, hogy hallgat az okos szóra, és végül a csuklójára kérte a tetoválást. Később hálát adott azért, mert a három tetováló nem teljesítette az eredeti kérést.


2. Egy tetoválóművészt arra kért egy férfi, hogy készítsen egy egész combot takaró mókust, aki a vendég „mogyoróit” vadássza. A tetováló nemet mondott a munkára.


3. Egy férfi a csuklójára tetováltatott. Később a volt barátnője elment ugyanahhoz a tetoválóművészhez, hogy ugyanoda megcsináltassa ugyanazt a tetoválást. A tetováló közölte, hogy nem készíti el kétszer ugyanazt a munkát.


4. Egy férfi törzsi jelképet akart varratni magára, de a művész megkérte a vendéget, hogy mondja el, hogy pontosan melyik törzsről van szó, illetve hozzon írásos engedélyt tőlük. A férfi szó nélkül távozott.


5. Egy férfi olyan péniszt akart, amelynek pénisz keze péniszt szorongat. A tetováló ezt olyan nagy őrültségnek tartotta, hogy nem készítette el, mert nem akarta, hogy elterjedjen a hír, hogy ő alkotta a nevetséges ábrát.


6. Egy tetoválóművész valószínűleg megmentette egy férfi és a saját életét, mert nem volt hajlandó elkészíteni a Pokol Angyalai logót, ugyanis a banda valószínűleg csúnyán megverte volna őket, ha mégis megcsinálta a munkát.


7. Egy 17 éves lány azzal akarta meglepni magát a születésnapján, hogy a derekára tetováltatja nagybetűkkel, hogy öt csillagos szuka. A lány szülei aláírták az engedélyt, a tetováló mégis megpróbálta lebeszélni a vendéget, akinek mutatott néhány más mintát.


A lány dühösen kikelt magából. A tetováló fejéhez vágta, hogy elrontja a születésnapját, és ezért mindenhova negatív kritikát fog írni róla. Néhány hónappal később a vendég visszament a tetoválóművészhez, hogy megköszönje neki azt, hogy nem teljesítette a korábbi kérését.


8. Egy tetoválóművész elmesélte, hogy egyszer bement hozzá egy férfi a barátnőjével azzal a kéréssel, hogy tetoválja a lány nyakára a nevét. A barátnő egy szót sem szólt, ami gyanús lett a művésznek. A tetováló megvárta, amíg a férfi kimegy, majd megkérdezte a lányt, hogy tényleg akarja-e a tetoválást, mire a lány csak a fejét rázta.


9. Egy tetováló azért nem csinál csillagokat, mert tudja, hogy azt mindig azok kérik, akik szeretnénk tetoválást, de fogalmuk sincs arról, hogy pontosan mit akarnak.


10. Egy szalonban már az ajtón felhívják a figyelmet, hogy nem csinálnak angyalka tetoválást, ugyanis ez is ugyanolyan általános minta, mint a csillag.


11. Egy tinédzser gyűrűt akart tetováltatni az ujjára, ám a tetováló nemet mondott. A lány balhét csapott, és azzal fenyegetőzött, hogy bepanaszolja a főnökénél a tetoválót, mire a művész közölte, hogy inkább felmond, mert nem fog olyasmit tetoválni, amiről tudja, hogy a tini később bánni fogja. A lány dühösen elcsörtettet, a tetováló pedig a munkahelyén maradt.


12. Egy lány az arcára kért egy rakás gőzölgő széklet tetoválást. A tetoválóművésznek esze ágában sem volt megcsinálni


13. Egy jó érzésű tetováló nem készít durva politikai, terrorcselekményre, gyilkosságra utaló tetoválást. Így tett az az illegális tetoválószalont üzemeltető férfi, akitől azt kérte egy vendég, hogy készítse el az égő ikertornyokat, közte egy közel-keleti zászlóval, az épületeken pedig csorogjon végig a vér. A tetováló obszcén szavakkal zavarta el az illetőt. Pár nap múlva az FBI kopogtatott nála, hogy adjon személyleírást a vendégről.


14. Egy nő tetoválóművész férje nem volt hajlandó kígyót tetoválni egy idős férfi nemi szervére, és egy tűzoltóra sem tetovált rasszista szöveget, mert anno megbánta, hogy egy másik vendégnek elkészítette a madártollakat és a Higgy! feliratot.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló