Ilyen hátborzongató lényeket fognak ki halászok a tengerekbőlA felvételek meglehetősen döbbenetesek és egyben félelmetesek is. A halász hazája Oroszországi északnyugati csücskében fogta ki a halakat Murmanszk közelében.

A tengeri élőlények akár sci-fi filmekbe is beillenének. A fogások között akadnak éles és hatalmas fogazatú halak. Van közülük, amelyek teljesen átlátszóak, illetve gülü vörös szemű tengeri herkentyűk is.

Az orosz halász Fegyorszov fogásait a Twitteren osztotta meg, ahol a hozzászólók között hatalmas vita kerekedett – tudjátok az oroszok nagy halszakértők.
Érdekes a dologban az, hogy a kifogott mélytengeri élőlényeket nem mindenkinek sikerült beazonosítani, így hát még a szakértő és sokat látott tapasztalt halászoknak is fejtörést okoznak az alábbi képek, amiket ti is megnézhettek.


Ugyanis az a nagy probléma, hogy ezek az élőlények mélytengeri herkentyűk és ott lenn hatalmas nyomásnak vannak kitéve. Valami oknál fogva. Murmanszk kikötője környékén (egyesek szerint a kikötőben) fogta az orosz halász a hullám szörnyeket.


Érdekes módon egyes egyedeknek a külleme mindjárt megváltozik, mihelyt a felszínre kerülnek.

A következő lényeket így láthatjuk emberi szemmel.

 

Forrás: player.hu

Ajánló

Ajánló