Ló hormonnal lőtte magát az esztelen testépítő - videó



Majdnem amputálni kellett az egykori testépítő karjait, mert őrült módon vitte túlzásba az izomnövelést.


Az akkor még 25 esztendős brazil Romario dos Santos Alves a testépítést nagyon komolyan vette. Rengeteget edzett és a látványt az izomnövelésben meg szerette volna gyorsítani a türelmetlensége miatt.

Sajnos az elmebeteg többi edzőtermi vén rókákra hallgatott, akik azt javasolták neki, hogy az olaj, fájdalomcsillapító és az alkohol keveréke intravénásan „csodákat” tesz. A koktélt néha lóhormonnal spékelte, amit intravénásan adott be magának.
Amikor Romario egy templomba dolgozott, egy idő után egy hölgy megszólította, hogy 12 éves lánya fél bejönni miatta a templomba. A férfi láttán egyébként a gyerekek a félelemtől még az utcán is elszaladtak.
Egy idő után a testépítőnek nagy fájdalmai keletkeztek. A folyamatos injekciózás miatt izomsejtjei elhalóban voltak. Veséi kezdtek leállni és Romario mély depresszióba esett és öngyilkos akart lenni.

Az orvosok végül úgy döntöttek, hogy karjait amputálni kell. Munkáját elvesztette, de a felesége választás elé állította, amikor kisfiukat várták és az asszony 6 hónapos áldott állapotban volt. A férfi minden akaraterejét összeszedte és rendbe tette az életét. Leállt a szerekkel és sikerült néhány műtéttel karjait megmenteni.
Azóta életét arra tette fel, hogy elrettentő példává váljon, hogy soha többé ne essék hasonló sem senkivel, ami vele történt.

Forrás: sosefeledd.hu

Ajánló

Ajánló