Egy japán férfi 20 éven keresztül nem szólt feleségéhez! – videóA férfi úgy döntött, hogy nem szól többé feleségéhez, akinek ez nem esett valami jól. A dolog 20 évig tartott.


A japán történet akár beillene egy Gabriel García Márquez-regénybe is.
Katajama Otu a regénybe illő történethez képest is sokkal tovább húzta mintegy 20 évig.

A házaspár Japán déli részén lakik egy Nara nevezetű településen.
Elérkezett a házaspár idejében egy pont, amikor a férfi többé nem szólt asszonyához 20 éven át. A feleség kérdéseire csak hümmögést, meg morgást adott a férj.
Furcsa a dologban az volt, hogy az asszony két évtized alatt sem tudta kideríteni, hogy mi a baja férjének, aki egyébként három gyermekkel örvendeztette meg.
A 18 éves fiuknak elege lett az egészből és egy japán televíziós műsor segítségét hívta, ahol elmondta, hogy soha nem hallotta szüleit beszélni.
A tévés csatorna segítségével sikerült megszervezni a találkát egy parkban, ahol a férfi elmondta feleségének, hogy mi volt a sérelme.
Míg a szülők a lócán ültek izgulva a gyerekek pedig lesték az eredményt, ami végre pozitív lett.


Édesapjuk ugyanis elmondta, feleségének, hogy ő úgy érezte, hogy a gyermekek születése után nem kapott kellő figyelmet a feleségtől, noha gyermekeit nagyon szerette és nevelte, kommunikált velük. Csak éppen a gyermekek nem látták azt, hogy egy szót nem szólt édesanyjukhoz.
Így Katajama féltékeny lett. Ezért volt duzzogása mintegy 20 éven át.

Forrás: velvet.hu

Ajánló

Ajánló