A Rothschildok sötét titkai



A világ leggazdagabb családja háborúkat robbantott ki, titkos szekták szertartásaira jártak és vérfertőzéssel próbálták megőrizni a vagyonukat.Zsidó gettóból indultak: Mayer Amschel Rothschild a frankfurti zsidó gettóban, szerény körülmények között nőtt fel, majd 1744-ben megalapította a nemzetközi bankárdinasztiát. A Rothschild-család hamarosan rájött, hogy miképpen tömheti ki a zsebét és hogyan szerezhet hatalmat.

Néhányuk nagyon hataloméhes volt: A Rothschildok között akadt, aki csak azért dolgozott, hogy megtartsa a család vagyonát, ami lassan, csendben gyarapodott. Akadtak azonban, akik háborúkat pénzeltek, sőt, ők maguk robbantották ki a fegyveres konfliktusokat, hogy ezzel jó üzletet csináljanak maguknak.

Rengeteg háborút ők pénzeltek: A Rothschildok nem kizárólag a békeidőkben növelték anyagi és gazdasági befolyásukat, hanem a háborúk idején is bevetették a különböző zsaroló módszereiket, agresszív üzleti stratégiájukat. A háborúkban mind a két felet ellátták, amivel milliárdokat kerestek.

Az első két világháború az ő művük volt, és a harmadik is az lesz: A Rothschild-család titkos eszközökkel, közvetett módon robbantotta ki az első két világháborút, mert a nézetük szerint, ami az illuminátus szektának köszönhető, három világháború kell az Új világrend létrehozásához. Ebből azt lehet sejteni, hogy a Rothschildok fogják kirobbantani a harmadik világháborút, aminek előszele az iszlamisták fenyegetése és a migráció.

Ők diktálták az arany értékét: Az 1914-es évektől rendszeresen „beleszóltak” az arany árába. Ezt történelmi feljegyzések bizonyítják, amik szerint napi két alkalommal találkoztak a vezetők azért, hogy egyeztessenek az arany aktuális áráról. Ezeket a tanácskozásokat rendszeresen a Rothschild-irodákban, titokban ejtették meg.

Elképesztő vagyonuk van, melyhez vér tapad: A Rothschild-család hatalmas vagyont halmozott fel, ám ehhez a pénzhez rengeteg ember vére tapad, köszönhetően az általuk generált, idővel háborúhoz vezető konfliktusoknak. Némelyik becslés szerint jelenleg 650 milliárd dollár a Rothschildok vagyona. Ha ehhez hozzávesszük a hozzájuk köthető cégek értékét, akkor ez az összeg máris eléri az 1 trillió dollárt.

Megmentették Amerikát az államcsődtől: A Rothschildok anno létrehozták a Bank of America elnevezésű rendszert, amin keresztül óriási gazdasági és pénzügyi befolyást szereztek egész Amerikában.

Később az amerikai kormánynak nem tetszett, hogy a család a pénz nyomáshoz való jogot is meg akarta szerezni. Mivel a kormány jogokat vont meg a Rothschildoktól, ezért azok egy olyan háborút szítottak, amely majdnem államcsődbe vitte Amerikát. Ekkor lépett elő a Rothschild-ház, hogy felkarolja a gyenge lábakon álló amerikai kormányt. Ezzel minden hatalmat megszereztek.

Mindig is hagyománya volt a vérfertőzésnek: A Rothschild családban hosszú időre visszanyúló hagyománya van a vérfertőzésnek. Ennek egyik oka, hogy ezzel akarták elérni, hogy a családfára ne kerüljön fel egy „idegen”. A másik ok, hogy a Rothschildok cionista, luciferánus nézetekben hittek.

Rendszeresített sátánista szertartások: A Rothschildok hűségesen betartották a luciferánus és az illuminátus tanokat. Ha valaki illuminátus, akkor annak a személynek folyton meg kell jelennie a sátánista szertartásokon.

Okkultista csoportokkal is kapcsolatban álltak: Állítólag a család több tagja különféle okkult csoporthoz tartozott. Volt, aki a szabadkőművesekhez állt be, míg egy másik Rothschild az illuminátus tanokat kezdte követni.

(Forrás: avilagtitkai.com)

Ajánló

Ajánló