Különleges képesség vagy poltergeist jelenség sújtotta az igazi esőembert?



Don Decker képes volt a semmiből vizet fakasztani.Gyerekkorában fizikailag bántalmazta a nagyapja Don Deckert, aki csak megkönnyebbülést érzett, amikor 1983. február 24-én hírt kapott arról, hogy James Kishaugh, a nagypapa, meghalt. A 21 éves Decker ebben az időben az egy éves börtönbüntetését töltötte, amit lopásért kapott.

A férfit elengedték a temetésre, valamint kapott néhány napot, amit a családjával tölthetett. A temetés után Bob és Jeannie Keiffer, a család barátai megkérték Deckert, hogy töltse náluk az éjszakát.

Az este folyamán Decker különös hidegséget érzett, majd transzba esett. Keiferék ekkor vették észre, hogy a nappali mennyezetről és a falakról víz csöpög. A pár hívta a tulajdonost, Ront, mert azt feltételezték, hogy a vízvezetékkel van valami probléma, de kiderült, hogy ott nincs vízvezeték, ahol a probléma jelentkezett.

A víz hamarosan nem csak csöpögött, hanem szabályosan ömlött, mintha vízesés lett volna, ami fittyet hány a fizikai törvényeire. Miközben a helyszínre érkező rendőrök törték a fejüket, megjelent a még mindig transzba esett Decker.

A rendőrök és Keifferék kitámogatták a férfit a házból, majd beültek egy közeli pizzériába, ahol annak a vezetője, Pam Scrofano látta, hogy Decker úgy néz ki, mint egy zombi. Hirtelen a pizzériában megismétlődött az, ami korábban a házban. A víz a semmiből hullott az emberek fejére, majd elterült a padlót.

Scrofano lekapott a falról egy feszületet és a férfi bőréhez nyomta. A kereszt megégette Decker kezét, amitől végre magához tért. A Keifferék tudták, hogy ezek után nincs maradásuk a pizzériában, úgyhogy hazamentek a vendégükkel. Ahogy a csapat távozott, úgy állt el az eső az pizzériában.

Hazaérve amikor Decker is belépett az ingatlanba, akkor ott megint esni kezdett, de most még jobban zuhogott. Ezt követően Deckert egy láthatatlan erő a falhoz szorította. Nem sokkal később a rendőrök, kiegészülve Baujan és Wolbert a rendőrfőnökkel visszatértek a házhoz, ahol úgy határoztak, hogy csak a vízvezeték hibája okozta az elázást.

A következő napon három másik tiszt vonult ki a házhoz, hogy ellenőrizzék az ott élőket. Bill Davies ekkor elvégezte a saját kísérletét, amely során arany keresztet tett Decker kezébe, mire a férfi közölte, hogy égeti a feszület. A rendőrök azt is a saját szemükkel láthatták, hogy Decker levitál.

Ron Van Why segíteni akart a férfinak, mert érezte, hogy Decker nem szándékosan okozza a paranormális jelenségeket. Rob az összes papot felhívta Stroudsburgban, de csak egy foglalkozott az esettel.

Amikor együtt imádkoztak, akkor Decker teste begörcsölt és rángatózni kezdett. Az imádkozás folytatódott, mire Decker végül lecsillapodott, megnyugodott. Úgy tűnt, hogy a férfi végre újra önmaga.

Decker szabadsága letelt, úgyhogy vissza kellett mennie a börtönbe, ahol elgondolkodhatott azon, hogy képes-e tudatosan előidézni az esőt. Mint kiderült, képes, de nem tudta kontroll alatt tartani az erejét, aminek eredményeként víz öntötte el a celláját.

A börtön igazgatója sejtette, hogy miről lehet szó, ezért elhívta William Blackburn tiszteletest, aki először csalással vádolta Deckert, ám a férfi bebizonyította, hogy tényleg képes esőt generálni, sőt, akkor már ködöt is teremtett. A tiszteletes úgy jellemezte a jelenséget, hogy az olyan volt, mint az Ördög esője.

Később Decker bevallotta, hogy kicsit félt a képességétől, ráadásul egyáltalán nem vágyott arra, hogy felhajtást csapjanak körülötte, hiszen csak békére vágyott. Hozzátette, hogy szerinte a nagyapja szelleme kísértette.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló