Mysterio barát vagy ellenség lesz az új Pókember-filmben?



Érdekes hírek és pletykák a Pókember: Idegenbenről. Mysterio: Az előzetesek alapján a Pókember: Idegenben egyik legnagyobb kérdése, hogy mi lehet Mysterio valódi terve? A rajongók azt már most gyanítják, hogy Peter és Quentin Beck nem lesznek sokáig barátok.

Peter és Mysterio párosa igazi érzelmi töltetet adhat a filmben, hiszen a Tony Stark halála után mentor nélkül maradt Peter lehet, hogy Mysterióval töltené be az űrt, ezért annak árulása igencsak fájdalmas lenne.

Ha azonban Mysterio valójában gonosz, akkor miért tünteti fel magát segítőként? Talán ő vezeti az Elementals tagjait? Az sem elhanyagolható tény, hogy Mysterio az illúziókeltés mestere, tehát ta pusztítás talán csak egy trükk.

Tinikaland, James Bonddal fűszerezve: Az már az előzetesekből is kiderült, hogy Peter legújabb kalandja nem kizárólag a turistáskodásról fog szólni, bár a rendező szerint természetfeletti konfliktus nélkül is megállná a helyét a film.

A történet szerint miközben Peter próbál kikapcsolódni, és igyekszik bevallani az érzéseit a Zendaya által életre keltett MJ-nek, megjelenik Nick Fury, a Bosszúállók alapítója, hogy különleges munkát adjon a fiúnak.

Eric Carroll producer úgy jellemezte a filmet, mint egy középiskolai vakációról szóló mozit, amit olykor megzavar egy James Bond alkotás.

Irány a Pókverzum?: A Pókember: Idegenben megjelenik Mysterio, aki nem kizárólag azért érdekes karakter, mert antagonistából szuperhős lett, hanem azért is, mert a második előzetesből kiderült, hogy ő is a Földön él, csak nem ezen.

Ez alapján arra lehet gyanakodni, hogy a 2018-as Pókember: Irány a Pókverzum! után a Marvel Moziverzum Pókembere is megismerkedik a multiverzummal, ami a franchise negyedik fázisára is meghatározó hatással lehet.

Ha lehet hinni Nick Furynek (és a színészeknek), akkor Thanos csettintése miatt rés keletkezett az univerzumon, ezért az Elementals tagjai át tudtak jönni ebbe a világba. Ennek ellenére a Mysterio lehetséges ármánykodása miatt nem szabad biztosra venni a multiverzum létezését.

Ha viszont igaz, akkor ez sok kérdést felvet a Marvel Moziverzum jövőjével kapcsolatban, hiszen ezt kihasználva megérkezhetne egy alternatív világból a Fantasztikus Négyes, az X-Men csapata vagy Deadpool, akik a Fox felvásárlása után kerültek át a Marvel stúdióhoz.

A helyi Pókember globális terepre téved: A Hazatérés után Peter Parker eldöntötte, hogy helyi szintű szuperhős lesz, ám azóta a Végtelen háborúban a világűrt is megjárta, hogy ott harcoljon Thanosszal.

Az Idegenben azonban nem a világmegmentés miatt hagyja el Queenst, hanem azért, hogy kikapcsolódjon az osztálytársaival egy európai körúton, amin négy turistaállomást is érintenek, köztük Velencét, ahova Watts mindig is szerette volna eljuttatni Pókembert.

B-kategóriás ellenlábasokból félelmetes pusztítók: Az előzetesekben már megjelent az Elementals gyűjtőnevet kapó gonoszokból álló csapat, aminek tagjai a négy őselemet (víz, föld, tűz, szél) használják a csodás európai városok elpusztítására.

Ezzel kapcsolatban Watts elmondta, hogy a látványban egy természeti katasztrófát akart megidézni, ehhez pedig a bénább képregényes antagonistákat használta fel, így például Vízembert (Hydro-Man) és Olvasztárt (Molten Man), akik nem olyan népszerűek, mint Venom, mégis elég nehéz ellenfelek Pókember számára, aki nem igazán bízhat az állítólag segíteni érkező Mysterióban sem.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló