Tíz fotó, amelyen szellemek jelenhetnek meg



Senki sem tudja, hogy valódiak-e a következő képek, de az biztos, hogy félelmetesek.

A szellemfotók esetében soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valódiak-e, éppen ezért a Reddit felhasználói által összegyűjtött legijesztőbb képekről se jelenthető ki, hogy valóban kísértet látható rajtuk, ám az biztos, hogy az alábbi tíz fénykép félelmetes.A fehér ruhás nő: A ház lakói biztosak voltak abban, hogy szellemjárta helyen élnek, és évek óta beszéltek az otthonukban ólálkodó „fehér ruhás nőről”. Elmondásuk szerint a kísértet sokszor megjelent előttük, és egyszer bosszúálló, máskor békés volt. A fenti képpel a létezését akarták bizonyítani. Állítólag az ajtó mellett áll.A lépcső szelleme: A fenti kép egy külvárosi ház lépcsőjénél készült, ahol megjelent egy régimódi ruhát viselő, női alak. A fotót egy festőként dolgozó férfi készítette, aki minden befejezett munkáját megörökíti. Ő nem vette észre az alakot a fényképen.A lány a könyvespolcon: Egy külvárosban élő család az alagsorban érzékelte egy kislány szellemét, akinek a nevetését is hallották az egyik nap. Megpróbáltak róla fényképet készíteni. Ezen úgy tűnik, mintha a lány a virágos székben ülne, a könyvespolc pedig a tükörképét mutatná.A látogató a műemlékeknél: 1997-ben két barát úgy döntött egy este, hogy elsétálnak a Jefferson-műemlékekhez. Odaérve egyedül voltak, ám a szoborról készült fényképen egy alak látható a háttérben. A fenti képek közül a bal oldali az eredeti. A jobb oldali az alakról készült közelítés.A félelmetes fotózás lecke: 2005-ben készült a fenti két kép, amit egy tizenéves lány készített az első digitális fényképezőgépével. A fotós kipróbálta a különféle funkciókat, miközben a barátját fényképezte.

A két kép másodpercnyi eltéréssel készült. Az egyik fotó vakuval, a másik anélkül. A lány és a fiú állítólag egyedül volt a szobában, amikor a fényképek készültek, viszont a jobb oldali képen úgy tűnik, hogy ez nem így volt.A hívatlan vendég: A fenti képet egy születésnapi bulin készítették, amit egy régi hollywoodi bárban tartottak. A vendégek remekül szórakoztak, majd később feltették a Facebookra a fotókat. Ekkor vették észre, hogy az egyiken egy szellem látható a háttérben.A kísértetjárta ház: Az Illinois államhoz tartozó Eldredben, egy szellemvadászat alkalmával készítették a fenti fotót, amelyen az alsó ablakban egy nőt, a felső ablakban két arcot lehet kivenni. A ház, amelyben a fénykép készült, 1861-ben épült, és James John Eldred tulajdonában állt. Az emberek sok éve azt hiszik, hogy szellemek tanyáznak az épületben.A betolakodó: A fotót 2002-ben készítette egy anya a fiatal lányáról, akinek a kezét az apja fogta. De vajon ki az a rémisztő lény a háttérben? Miután a család elköltözött, újabb fényképet készítettek, amelyen ugyancsak megjelent az alak.A Stanley Hotel szelleme: A coloradói Estes Parkban található a Stanley Hotelről sok ideje azt hiszik az Egyesült Államokban, hogy szellemjárta hely. A szállodában korábban Stephen King is megszállt, majd megírta A ragyogást, amihez az épületből merített ihletet.

Állítólag King és mások is gyerekek nevetését hallották, amikor egyedül voltak, de az is előfordult, hogy a holmijukat nem ott találták meg, ahol korábban hagyták. Arra is akadt példa, hogy egy pár beszélgetését hallották az üres bálteremből.A problémás lakó: A Reddit DommyBfor3 nevű felhasználója azt állította, hogy a fenti kép a Fitchburg Állami Egyetem kollégiumi szobájában készült, ahol logikusan megmagyarázhatatlan, furcsa zajokat hallott.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló