A számok júliusi jóslata



Ebből a tesztből megtudhatod, hogy mire számíthatsz a nyár második havában!

Gyorsan telik az idő, hiszen még csak most kezdődött, de már vége is a júniusnak, ám a nyár még csak most indul be igazán! Holnap belépünk a júliusba, ami remélhetőleg, csupa jó dolgot tartogat mindenki számára!

De számodra vajon mi lesz az? Talán a munkádban sikerül előrelépned? Esetleg új barátokat, üzleti kapcsolatokat alapíthatsz? Vagy olyan mértékben növekszik meg a bátorságod, hogy olyasmit is kipróbálsz, amit még soha?

Amennyiben szeretnéd kideríteni, hogy számodra mit tartogathat a július, akkor ezt most könnyen megteheted, ugyanis ebben az egyszerű tesztben csak annyi a dolgod, hogy nézz rá az alábbi képre, majd válassz egyet az azon szereplő három szám közül. Ha megvan a szám, akkor már csak el kell olvasod az ahhoz tartozó jóslatot.34-es szám: Ha úgy döntöttél, hogy a 34-es számot választod, akkor az ez alapján neked szóló jóslat arról szól, hogy a munkádban és a szakmai életedben számíthatsz előrelépésre júliusban. A nyár második havában lehetőségek egész sora fog megjelenni előtted. Annak érdekében, hogy a sikered ne maradjon el, nagyon fontos, hogy kellőképpen kihasználd ezeket a lehetőségeket!

Ha júliusban csinálsz valamit, akkor abba adj bele mindent! Ennek megfelelően tervezz, szervezz, gondolkodj, valamint fizikailag és szellemileg is légy mozgásban! Könnyen lehet, hogy a nyár második havában nem jut időd a pihenésre, de az is biztos, hogy a kemény munkád meg fogja hozni a jó eredményt, ami akár egy régóta várt előléptetés is lehet.

19-es szám: Ha a három szám közül a 19-es volt az, amelyiket választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint a július minden lesz számodra, csak unalmas nem! A nyár második havában rendkívül bátor leszel, ami miatt olyasmibe is belekóstolhatsz, amihez eddig soha nem volt merszed.

Júliusban nem fogsz félni a kockázatvállalástól, de új kalandokba is bátran részt veszel, és hajlandó leszel az új dolgok kipróbálására is. Az is lehet, hogy tengeri utazás, esetleg egy másik földrészen eltöltött idő fog olyan tapasztalatokkal gyarapítani, hogy azok miatt átértékeled az eddigi értékrendszeredet. A 19-es szám alapján júliusban képessé válsz arra, hogy új nézőpontból vizsgáld az eddigi életedet, valamint nyitottan fogadod a változásokat.

23-as szám: Ha úgy határoztál, hogy a 23-as szám jóslatára vagy kíváncsi, akkor júliusban új kapcsolatokkal gyarapodhatsz. A nyár második havában lehetőséged lesz arra, hogy sok érdekes és nagyon kedves emberrel ismerkedj meg, új barátságokat és új szakmai kapcsolatokat létesíthetsz.

Ennek köszönhetően rengeteg társasági eseményen vehetsz részt júliusban, ez pedig alaposan felpezsdítheti az életedet. A nyaradat igazán emlékezetessé fogja tenni az a sok közös utazás, program, új élmény és emlék, amit ezekben a hetekben gyűjthetsz.

Ha párt keresel, akkor még arra is van esély, hogy júliusban megtalálod életed szerelmét, aki még szebbé varázsolhatja az életedet.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló