Zöld tojást tojtak egy gazda tyúkjaiKülönös esetek 2020-ból.Zöld tojás: Egy gazda már 2019-ben észrevette, hogy a tojóinak tojásai sötétzöld színűek, de erről csak kilenc hónappal később, 2020 közepén osztott meg képeket a Facebookon. A fotókra felfigyeltek a Kerala Állatorvosi és Állattudományi Egyetem szakértői, akik felkeresték a gazdát, hogy elkérjék az egyik tyúkját és néhány tojást azért, hogy kiderítsék, hogy mi okozza a tojássárgájának elváltozását.

Amikor a szakértők zöld pigmentet találtak a tyúk bőre alatti zsírlerakódásokban, akkor azonnal rájöttek, hogy a tojóknak adott takarmány okozza a tojások zöld színét.

Ez egy csoda: 2007-ben, a Bella Via fesztiválon rajzoltak krétával egy Szűz Mária képet a mexikói Monterrey szabadtéri parkolójának aszfaltjára. A rajznak nagyjából három hét után le kellett volna kopnia.

2020 októberében a rajz futótűzként terjedt el az interneten, de a kép nem a 2007-es fesztiválon készült, hanem most, ugyanis különös módon a rajz ismét megjelent az aszfalton. A hívők szerint csoda történt, ezért özönleni kezdtek a helyszínre. A kép meg nem nevezett alkotója megerősítette, hogy a 2020-ban megjelent kép azonos az általa 2007-ben készülttel.

Jó lenne, ha igaz lenne: 2020 decemberében 20 ember vált milliomossá Dél-Afrikában, ahol a lottó nyerőszámai az 5, 6, 7, 8, 9, 10 volt. A közösségi média felhasználói szerint csalás történt, az eredményeket meghamisították és maga a sorsolás egésze átverés volt.

A dél-afrikai Nemzeti Lottózók Bizottsága közölte, hogy kivizsgálják a „soha nem látott” sorsolást, és majd tájékoztatást adnak annak eredményéről. Eközben a meg nem nevezett nyertesek közül néhányan elmondták, hogy a „megérzésükre hallgatva” választották a számokat, míg mások „ki akartak próbálni valami újat”.

Zöld kutya: 2020, január 10-én adott életet nyolc kiskutyának Shana Stamey és családja fehér német juhászkutyája. Amikor a negyedik kölyök született, akkor Stamey meglepetten láttam, hogy a kiskutya bundája zöld. A többi kölyök fekete vagy fehér bundával jött a világra.

A család a helyi állatorvostól megtudta, hogy a zöld szín nem jelent bajt, és a kölyök sem marad örökre ilyen színű, ugyanis meconium (magzatszurok) elnevezésű, zöld színű, székletszerű anyag borítja. A família a Hulk nevet adta a kiskutyának.

Aurora Borealis és a Titanic: 2020 szeptemberében folyamatban lévő kutatások tettek jelentést arról, hogy az északi fényt kiváltó napvihar interferenciát okozhatott a Titanic navigációs berendezéseiben. A hajó elsüllyedésének éjszakáján nem látszott a hold az égen, viszont az utasok közül többen is látták és jelentették, hogy északi fény világította meg az eget.

Mila Zinkova, a Titanic független kutatója 2020-ban írt egy cikket arról, hogy a hajó azért ütközhetett jégheggyel, mert a napvihar és a Aurora Borealis megzavarta az iránytűjét, ráadásul a napvihar érinthette a Carpathia-iránytűjét is.

Zinkova azt is feltételezte, hogy a napvihar befolyásolta a Titanic rádióadását, ami magyarázatot adna arra, hogy miért nem hallották a hajó SOS-jeleit, és miért maradtak el a válaszok. Tim Maltin történész abban egyetért Zinkovával, hogy napvihar volt a Titanic katasztrófájának éjjelén, de szerinte ennek nem volt köze a tragédiához.

A misztikus doboz: 2020 októberében adták hírül, hogy egy faragott fadobozt találtak a hírhedt okkultista, Aleister Crowley egykori ingatlanában, a Boleskine-házban, aminek későbbi tulajdonosa Jimmy Page gitáros volt.

Az olvasztott viasszal lezárt dobozt egy online aukció vette meg Rik Spencer grimsby-i lakos, akinek a tárgy eladója azt mondta, hogy a 2015-ös tűz után találta meg a dobozt a Boleskine-ház padlólemezei alatt.

Spencer egy vudu babát, a Sinister film DVD borítójára hasonlító rajzot, érméket és növényeknek tűnő dolgokat talált a dobozban, ami szerinte egy Dybbuk doboz lehet. Spencer azt kérte, hogy bárki, aki tud valamit arról, hogy ki volt a ház tulajdonosa 2012 és 2015 között, keresse meg őt.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló