Adj esélyt a csillagjegyed szerinti számoknak a lottón!



Ha inspirációt keresel a következő lottószelvény kitöltéséhez, akkor a horoszkóp ebben is segíthet.A lottózóba többféle ember tér be. Vannak köztük, akik gépi kitöltést kérnek, mások a hasukra ütve választanak számokat, míg megint mások a szívüknek kedves dátumoktól várják a milliókat, vagy azoktól a számoktól, amiket megálmodtak.

Ha te a horoszkópból merítenél ihletet, akkor olvasd el, hogy a csillagjegyed szerint milyen számokat kellene megjátszanod legközelebb!

Kos: Elsősorban a születési időpontod számait, esetleg a neved betűszámait játszod meg. Mivel született vezető vagy, ezért mindenképpen az 1-es legyen az egyik lottószámod, ahogy a 11, a 21, a 31, a 41 és így tovább.

Bika: A lottóban ugyanazokat a számokat játszod meg, ráadásul azok közé tartozol, akik szerint a 13-as szám nem hoz szerencsét, ellenben a 25-ben esélyében erősen hiszen. Emellett a házszámod, a születésnapok, vagy a adott hét számait is megjátszathatod.

Ikrek: Mindig változtatod a számaidat, képes vagy a bolti blokkon szereplő számjegyeket is megjátszani, de szívesen osztod, szorzod, kivonod, összeadod ezeket, hogy megkapd a végső számokat. Habár csillagjegyed szerint csapongsz, mégis a 2-eshez kifejezetten hűséges vagy.

Rák: Biztos, hogy felhasználod a családod születési idejét, a fontos utazások dátumát, a megtett út hosszát. Ha például egyszer 438 kilométert utaztál a pároddal, akkor a 4-es és a 38-as valószínűleg szerepelni fog a lottószámaid között.

Oroszlán: A csillagjegyed szerint a 3, a 33, a 7 és a 35 a szerencseszámaid. Habár nem tartod szerencsétlennek a 13-at, mégis csak akkor játszod meg, ha valamilyen formában kötődik hozzád. Ha legközelebb lottózol, akkor adhatnál egy esélyt a szerelmed számainak is!

Szűz: Jellemző rád, hogy a legritkább számokat választod, mert úgy gondolod, hogy a statisztika szerint, egyszer azokat ki kell, hogy húzzák. A horoszkóp alapján hiszel a 4-es szám erejében, ezért azt, a kombinációval együtt, megjátszhatod.

Mérleg: A harmónia, a szépség a mindened, ezért a lottószelvény kitöltésénél is az olyan dupla számok erejében bízol, mint a 11, 22, 44. Ezek mellett a titkos számaid is szerepelhetnek.

Skorpió: A lottószámok esetében azokat használod, amelyeket szerinted mások nem játszanának meg, ugyanis úgy véled, hogy ezzel növeled a nyerési esélyeidet és a nyeremény összegét. Skorpióként szerencsésnek tartod a 4, 5, 19, 21 számokat, míg a 7-es és a 13-as szerinted csak balszerencsét hoz.

Nyilas: Mivel érdekel a történelem, emiatt örömmel választasz történelmi eseményekkel kapcsolatos számokat. A csillagjegyed alapján a 9-es a számod, de emellett a saját életed jeles, szívednek kedves dátumainak is esélyt adsz a lottószelvényen.

Bak: Ha akadnak kedvenc számaid, akkor azoknak biztos, hogy van valami közük a tudományhoz. Talán a kedvenc hegycsúcsod magassága, a tenger mélysége, vagy a Föld kerületéből kiszámított, egyszerűsített szám.


Vízöntő: Találomra, vakon töltöd ki a lottószelvényt, de arra figyelsz, hogy ne játszd meg kétszer ugyanazt a számot, mert szerinted az unalmas és nem kreatív. Olykor te is adsz esélyt egy számodra fontos dátumnak, de arra is képes vagy, hogy megszámolod az otthonod lépcsőfokait, és azt húzod be, vagy a gyerekedet kéred meg, hogy mondjon számokat.

Halak: Nagyon babonás vagy, ezért a szelvény kitöltésekor azokat a számokat válaszod, amelyek korábban már szerencsét hoztak neked, de természetesen a te esetedben az is előfordulhat, hogy megálmodod a lottószámokat.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló