Lőtéren randevúzott először a férjével Emily Blunt



Meglepő érdekességek a híres színésznőről.A színésznő játszotta volna eredetileg a Fekete Özvegye: Még mielőtt Scarlett Johansson megkapta volna Fekete Özvegy szerepét Emily Blunt volt arra a legesélyesebb, s bár szerette volna elvállalni a szuperhősnőt, mégsem tudta egy másik forgatás, a Gulliver utazásai miatt.

Egyébként a Marvel nemcsak a színésznőnek ajánlott fel szerepet, hanem a férjét, John Krasinskit is kiszemelte, méghozzá Amerika Kapitány szerepére, s bár a színész eljutott a meghallgatásig, ott végül elbukta a munkát.

Egy lőtéren randizott először későbbi férjével, John Krasinskivel: Blunt és férje, John Krasinski, akitől már két kislánya született, azt követően jött össze, hogy a színésznő és Michael Bublé szakított.

Blunt és Krasinski 2008 novemberében találkozott először, méghozzá egy étteremben, ahova mind a ketten egy-egy barátjukkal érkeztek, és külön asztalhoz ültek. A közös ismerősöknek köszönhetően azonban nem sokkal később Krasinski átült a színésznőhöz.

Az első randevújukat egy lőtérre szervezte Krasinski, ugyanis azt hitte, hogy az egészből nem lesz semmi, tehát mindegy, hogy milyen helyszínt választ. Blunt azonban megjelent a randin, majd csupán kilenc hónappal később Krasinski megkérte a kezét, 2010 júliusában pedig összeházasodtak.

Az esküvőt George Clooney Como-tavi villájában tartották. Valószínűleg Clooney is lenyűgözőnek találja a párt, ugyanis négyszer is felajánlotta a házát, mire a vőlegény végre elfogadta azt.

Másokat ajánlott maga helyett férjének a Hang nélkül főszerepére: Habár a hatalmas sikert arató Hang nélkül valódi családi projekt, mégis Blunt először nemcsak nemet mondott a főszerepre, hanem még ajánlott is maga helyett valaki mást a férjének. A színésznőt azért nem érdekelte kezdetben a munka, mert akkoriban született meg a második gyermeke, ráadásul nemrég végzett a Mary Poppins visszatér forgatásával.

Másik oldalról Blunt férje, aki végig a színésznőre gondolt, amikor az anya karakterét írta, túlságosan félt felajánlani a szerepet a feleségének, mert attól tartott, hogy egyszerűen nemet mond rá, vagy csak szívességből vállalja el, nem pedig azért, mert tényleg izgalmasnak találja a történetet.

Később Blunt úgy döntött, hogy mégis elolvassa a végleges forgatókönyvet, ami annyira tetszett neki, hogy szólt a férjének, hogy hívja fel azt a színésznőt, akit ajánlott, és mondja meg neki, hogy mégsem kapja meg a szerepet, ugyanis ő akarja eljátszani azt.

Michael Bublé neki írta az Everything című dalt: Blunt és Michael Bublé három éven át alkotott egy párt 2005-től kezdődően. A kapcsolatuk során az énekes neki írta a harmadik lemeze egyik legnagyobb slágerét, a tőle meglepően visszafogott hangszerelésű, Everything című dalt.

A 2007-ben megjelent, Call Me Irresponsible című album Me and Mrs. Jones című szám esetében Blunt is hallható, ugyanis Bublé átengedte neki az utolsó verzét.

Kis híján megölte Tom Cruise-t: A holnap határa forgatásán dolgozott együtt Tom Cruise és Blunt, aki majdnem megölte a férfi főszereplőt játszó kollégáját, méghozzá egy olyan jelenetben, amely gyerekjáték ahhoz képest, amilyen mutatványokat Cruise a Mission: Impossible-filmekben bevállal.

Ebben a jelenetben a két színész egy autóban ült, amit Blunt vezetett. Az első felvétellel minden rendben ment, de a rendező, Doug Liman úgy döntött, hogy nem elég jó a kocsi sebessége, ezért arra kérte a színésznőt, adjon több gázt.

Blunt ezt kicsit túl komolyan vette. A száguldás közben hallotta, hogy mellette Cruise zihálva kiabálja, hogy: „Fék, fék, fék! Istenem, fék!”

Ő azonban csak mosolygott, és arra gondolt, hogy: „Ajh, fogd már be!”

Néhány pillanattal később egy fának csapódtak, és csak a szerencsén múlott, hogy mindketten épségben szálltak ki az összeroncsolódott autóból. Ma már Blunt és Cruise is nevetve gondol vissza az incidensre.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló