Békára hasonlító idegenek rabolták el az erdőjárót



A világ legfurcsább beszámolói a földönkívüliekkel való találkozásról.A világon már sokan álltak elő azzal, hogy földönkívüliekkel találkoztak. Azt, hogy ezek az emberek tényleg találkoztak-e idegenekkel, senki sem tudja, de az biztos, hogy az alábbi történetek nagyon furcsák.

Béka idegenek: Különös csípést érzett a nyakában Harrison Bailey 1951. szeptember 24-én, az Orland Park város közeli erdőben, majd ezüst forgószelet vett észre az égen, ám mivel ez nemigen keltette fel az érdeklődését, ezért folytatta az útját az erdőben, ahol hamarosan nagy békát vett észre egy rönkön.

Nemsokára kétlábú békák vették körül, majd a lények felugráltak, hogy megérintsék Bailey vállát, hátát, csípőjét és lábát. A férfi ezen érintések nyomán kellemetlen érzést tapasztalt. Bár próbált elrohanni, nem tudott, mert valószínű, hogy a morbid lények elrabolták.

A következő dolog, amire Bailey emlékezett, az volt, hogy egy különös ágyon fekszik, miközben két idegen vizsgálja, aztán arra kérték, hogy meséljen róluk a világban. Bailey 25 éven át egy szót sem szólt róluk, de akkor a regressziós hipnózis előhozta az emlékeit.

A Szovjet Oroszországban: Gyereke játszottak az oroszországi Levoberezhniy parkban, aminek közelében utasok várakoztak a buszmegállóban este fél 7 körül, amikor is egy körülbelül 45 láb hosszú és 18 láb magas, piros, ovális tárgy repült nagyjából 40 méteres magasságba a föld felett, majd a parkban leszállt, nem messze a gyerekektől.

A szemtanúk beszámolói szerint három humanoid, 9 méter magas, hosszú karú lény és egy dobozszerű robot szállt ki az idegen járműből. Úgy tűnt, hogy az ezüst színű ruhát és bronz csizmát viselő földönkívüliek mintákat gyűjtenek, majd egyszerűen eltűntek a szemtanúk elől.

A kutatók értetlenül álltak a különös jelenség előtt, de annak szemtanúi közül mindenki ragaszkodott a történethez, ráadásul a gyerekek és a felnőttek rajzai furcsa, de részletes képet adtak az általuk állítólag látott idegenekről.

Az ezüstszörnyek: A Kentucky államban található Kelly egy hosszú éjszakáján pillantott meg egy rejtélyes, szivárványos nyomokat hagyó, tárgyat Billy Ray Taylor, aki azt állította, hogy az égen áthaladó jelenség egy mély vízfolyásba zuhant, majd harminc perccel később valamiféle izzó dolog közeledett a mező felől a házhoz.

Taylor és Lucky Sutten a hátsó ajtóban állva figyelték a rejtélyes ragyogást, majd idővel kirajzolódott előttük egy különös, két lábon járó, kerek fejű, hosszú karó, három és fél méter magas, ezüstnek látszó idegen.

A két férfi fegyvert fogott és tüzet nyitott, amikor a lény már a ház 20 méteres körzetébe járt. A lövések nem tettek kárt az idegenben, de azt sikerült elérni, hogy megforduljon és elmeneküljön. Nem sokkal később egy hasonló lény jelent meg, ezért a szemtanúk ismét lőttek, de most sem sikerült megsebesíteniük a lényt.

A földönkívüliek hajnali 5 óra körül ismét megjelentek, de nem bántották a családot, hanem inkább csak kíváncsian figyelték őket az ablakon keresztül. A házba soha nem mentek be.

Furcsa kőtömbök: A barátnőjétől indult haza a 19 éves Lee Parrish a kennuckyi Prospectben, amikor egy téglalap alakú, fényes tárgyat szúrt ki az égen. Azt követően, hogy hazaért, erősen elkezdett fájni a szeme, és rájött, hogy a csak 7 perces autóutat 45 percig tartott megtennie.

Parrish nehezen visszaemlékezett, hogy az autóját felemelte az a fényes tárgy, majd rejtélyes körülmények között egy szobában találta magát, ahol három furcsa kőtömböt látott. Ezek közül a bal oldali egy fekete, sírkőre emlékeztető tömb volt, míg a másik kettő piros és fehér színű volt.

Fogalma sem volt, hogy hogyan, de úgy érezte, hogy a kőtömbök valójában érző lények, és a fehér volt köztük a vezető. Miután elvégeztek egy furcsa és kellemetlen vizsgálatot rajta, Parrish visszakerült az autójába, majd abban ülve egy kis tavat bámult az út mellett, amelyen haladt. A fiú szeme bevérzett, és hosszú ideig alvásproblémákban szenvedett.

(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló