9 őrült összeesküvés-elmélet a világűrrel kapcsolatban



Mi az a Fekete lovag műhold, tényleg földönkívüli fekszik a névtelen sírban, és létezett-e a Fenséges 12?Fekete lovag műhold: Egy 1998-as képen a Fekete lovag „műhold” látható, ami valójában egy azonosítatlan űrbéli objektum. Az elméletek szerint már 13 ezer éve kering az űrben. A „műhold” mérete többszöröse a normál műholdénak. A NASA álláspontja az, hogy csak űrszemétről van szó, de az összeesküvés-elméletek kitalálói szerint egy földönkívüliek által létrehozott jeladóról van szó.


A Solar Warden projekt: 2002-ben Gary McKinnon, egy brit hacker feltörte a NASA gépeit, amelyeken egy olyan listát talált, amely „nem földi tisztek” neveit tartalmazta, illetve a Solar Warden projektről is szó esett benne. A 70 éves börtönbüntetését töltő McKinnon szerint a legjobb szuperkatonák vettek részt a projektben azért, hogy megvédjék a Földet a rosszindulatú földönkívüliektől.


Az aurorai UFO-incidens: Állítólag egy földönkívüli zuhant le a Texas állambeli Aurorában, 1897-ben. A jelentésben ezt írták:

„A fedélzeten talált alak valószínűleg egyedül tartózkodott a hajón. Nehezen azonosítható, de feltételezhető, hogy nem erről a bolygóról származik.”


A szerkezet maradványait egy farmon ásták el. A felismerhetetlen test egy közeli temetőbe, névtelen sírba került. 2008-ban egy jelöletlen sírt találtak a környéken. A műszerek nem tudták beazonosítani, hogy mi van a sírban.


Rejtélyes fények a Ceresen: 2007-ben a NASA az űrbe küldte a Dawn űrszondát, hogy részletes információkat gyűjtsön a Vesta és a Ceres törpebolygókról. Az elmélet szerint a bolygón látható fények egy idegen bázis üdvözlőjelei voltak, de a tudósok szerint csak a törpebolygó sómezőiről tükröződött vissza a nap fénye.


Ősi űrhajósok: Rengeteg összeesküvés-elmélet szól arról, hogy az emberiség fejlődését a földönkívülieknek köszönhetjük. Ezt „bizonyítják” a 200 ezer éves olaszországi sziklarajzok, amelyeken olyan alakok láthatók, akik hasonlítanak a modern űrhajósokra.


A Holdra szállással kapcsolatos összeesküvés-elméletek: Az elmélet szerint a NASA megrendezett műsora volt a Holdra szállás, hogy ezzel szerezzenek előnyt a Szovjetunióval szemben. A teóriában hívőknek gyanús, hogy lobog az amerikai zászló, annak ellenére, hogy a Holdon nem fúj a szél. Az is furcsa, hogy nem volt becsapódási kráter, az árnyékok pedig különböző fényforrásra utalnak.


Halálcsillag: Daniel Whitmire és Albert Jackson szerint a Nemezis egy feltételezett vörös, talán barna, törpecsillag, ami a Földtől másfél fényévnyire kering a Nap körül. A két csillagász szerint a Nemezis nagyjából 26 millió évenként közelebb kerül a Naphoz, és Oort-felhőn áthaladva sok égitest pályáját megváltoztathatja. Ezek némelyike a Naprendszer belső terébe jut, majd a Földbe csapódik, tömeges kihalást okozva.


A Rosetta-küldetés: Tíz évnyi utazás után, 2014-ben érte el a Rosetta szonda a 67B üstököst. Ez hatalmas eredmény volt, mert ez volt az első eset, hogy emberi kézzel alkotott objektum szállt le egy üstökösön.


Egy névtelen forrás szerint azért valósult meg az üstökösre való leszállás, mert a NASA rejtélyes üzeneteket fogott a 67B-ről. A NASA nem titkolta, hogy rádióhullámokat fogtak az üstökös felől, de az az üstökös belsejéből érkezett.


A fenséges 12: Ez egy feltételezett kódnév, ami egy titkos bizottságot takar. A titkos bizottság munkája az idegenek felügyelete volt, legalábbis az összeesküvés-elmélet szerint, mert az FBI tagad.


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló