Most kiderül, hogy kivel lesz a legfontosabb beszélgetésed 2023-ban!Ha kíváncsi vagy, hogy neked kivel lesz 2023-ban a legfontosabb, legmegvilágítóbb beszélgetésed, akkor a megérzésedre hallgatva válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a döntésedhez tartozó jóslatot!1. lap: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az összes lap közül az elsőhöz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor egy kéregetővel folytathatod le a legfontosabb beszélgetésedet 2023-ban. Ha most azt kérdezed magadtól, hogy mégis honnan tudhatnád, hogy melyik koldustól kaphatsz értékes szavakat, akkor ne aggódj, mert ha nem is pont ott és akkor, de utólag biztos, hogy rá fogsz jönni, hogy ki volt az, akinek érdemes megjegyezned a szavait.

Az általad választott lap alapján valószínű, hogy a hétköznapi „csak egy kis aprót” mellett valami mást is mond neked. Ugyanakkor az is lehet, hogy akkor hallasz tőle egy értékes tanácsot, bölcsességet, amikor megszánod egy kis pénzzel vagy étellel.

2023-ban tehát ne feledd, hogy a hajléktalanok is emberek, köztük is lehetnek olyanok, akikkel érdemes szóba állni!

2. lap: Ha úgy érezted, hogy a második lapot kell választanod, akkor egy idegennel folytathatod le a legfontosabb beszélgetésedet 2023-ban. Abban az esetben, ha benned is van egyfajta távolságtartás az idegenekkel szemben, akkor az nem csoda, elvégre gyerekként mind azt hallottuk a szüleinktől, hogy ne álljunk szóba idegenekkel, ráadásul felnőttként is rengeteg rosszat hallani, ám mégse légy teljesen elutasító!

Ha például a könyvtárban olvasol, vagy egy kávézóban kortyolgatod az italod, és odamegy hozzád egy szimpatikus idegen, akkor persze, légy óvatos, de azért próbálj meg adni neki egy esélyt, mert lehet, hogy olyan szavakat hallasz tőle, amelyek által megvilágosodsz, bővíted a tudásod, vagy akár megváltoztathatod az egész életedet az évben!

3. lap: Ha úgy érzeted, hogy a harmadik lapot kell választanod, akkor a neked szóló jóslat szerint egy idős emberrel folytathatod le a legfontosabb beszélgetésedet 2023-ban. Igaz, hogy sokan ki nem állhatják, ha például az orvosi rendelőben, tömegközlekedésen, vagy bárhol máshol, ahol öregemberekkel találkozhat az ember, végig kell hallgatniuk egy néni vagy bácsi okoskodását, panaszait, vagy évtizedekkel ezelőtti emlékeiket.

Az általad választott lap alapján azonban te jól teszed, ha nem bosszankodsz, ha idén beszélgetni kezd veled egy öregasszony/öregember, mert olyasmit hallhatsz tőle, ami hatást gyakorolhat az életedre. Könnyen lehet, hogy ennek az öregembernek a történetéből merítesz erőt, vagy kapsz reményt valamivel kapcsolatban, esetleg ötletet ad a saját életeddel kapcsolatban.

4. lap: Ha a megérzésedre hallgatva a negyedik lapot választottad, akkor egy egyházi személlyel lehet a legfontosabb beszélgetésed 2023-ban. Lehet, hogy egy pap, apáca, vagy lelkész lesz az, akinek a szavai sokat fognak jelenteni, ezért hallgasd meg, hogy mit szeretne mondani neked.

Ha úgy érzed, hogy erre semmi esély, mert nem jársz templomba, akkor tévedsz, hiszen az egyházi személyek is ki szoktak menni az utcára, ahol bármikor összefuthatsz velük! Ugyanakkor nem kell minden szembejövő egyházi személytől megvilágosító szavakat várnod, de légy nyitott, ha egyikük beszédbe elegyedik veled az évben!

5. lap: Ha a belső hangodra hallgatva az ötödik lapot választottad, akkor a neked szóló jóslat szerint egy bolti eladóval folytathatod le a legfontosabb beszélgetésedet 2023-ban. Az évben tehát érdemes lesz odafigyelned az eladókra, ha boltban mész, mert nem biztos, hogy a beszélgetésetek kimerül a „segíthetek”, „köszönöm, csak nézelődöm” beszélgetésben, hanem ennél sokkal fontosabb eszmecserében lehet részed egyikükkel.

Ugyanakkor az általad választott lap alapján nem kizárt, hogy csak levakarhatatlan értékesítővel is találkozol idén, de a neked szóló jóslat szerint lesz egy bolti eladó, aki inspirálni fog, mond valamit, amitől megvilágosodsz, vagy valamilyen pluszt ad hozzá a mindennapjaidhoz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló