Női mondatok, amik összezavarják a férfit



Női kijelentések és kérdések, amikre a pasik nem tudnak mit reagálni.A férfi és a nő nem ugyanúgy gondolkodik. A nők általában minden részletre odafigyelnek, olyasminek tulajdonítanak jelentőséget, amit a férfiak észre sem vesznek, emiatt néhány női kérdés, kijelentés alaposan összezavarhatja a férfiakat, akik hirtelen nem tudnak mit reagálni.

Mi a baj?” - „Semmi…” – A nő esetében a durcásan kimondott „semmi” valójában ezer dolgot jelenthet, csak pont a semmit nem. Abban az esetben, ha egy férfi ezt a választ kapja a nőtől, akkor valószínűleg nem fogja tudni, hogy mit reagáljon. Lehet, hogy annyiban hagyja a dolgot, de az is lehetséges, hogy gondolkodni kezd, hogy talán ő tett valami rosszat, vagy valami rajta kívül álló dolgok okoztak gondot a nőnek.

Legyen bárhogy, mindenképpen az lenne bölcs és felnőtt döntés, ha a nő a durcás „semmi” helyett inkább őszintén megbeszélné a párjával a problémáját!

Beszélnünk kell!” – Ez a mondat az, amit az esetek többségében valami rossz dolog követ, tehát nemtől függetlenül aggódni kezdhet az ember, ha ezt mondják neki. Ha egy nő ezt jelenti ki a párjának, akkor a férfi teljesen össze fog zavarodni.

Sokuk biztosra veszi, hogy a nő szakítani akar, de a szemrehányás és leszidás valószínűségét sem vetik el, ahogy azt sem, hogy valami komoly dolog történt, esetleg a nő hatalmas veszekedésre készül. A lényeg, hogy a férfi szerint, egy ilyen kijelentést semmi jó nem követhet.

Észre sem veszel valami szokatlant?” – Ez a kérdés alaposan megijesztheti a férfit, mert míg a nők figyelmét egy apróság sem kerüli el, addig a pasikat általában nem érdeklik a részletek vagy nem jegyeznek meg olyan dolgokat, amiket a nők igen.

Ez a kérdés kínos helyzetbe hozza a férfit, ha nem tudja, hogy mit kellene észrevennie. Talán a nő változtatott a frizuráján, új ruhát vett fel, kitett egy képet a falra? Ha a férfi nem szúrja ki egyből a változást, nem teszi azt hangosan szóvá, akkor a nő ne vonja rögtön kérdőre, hanem adjon neki időt, hátha magától is rájön!

Add ide, majd én megcsinálom!” – Legyen akármilyen magabiztos a nő, esetleg idegesítse bármennyire a párja szerencsétlenkedése, ilyet akkor se mondjon neki. Ez azért fontos, mert egy ilyen kijelentés egyfelől konfliktusforrás, amiből heves veszekedés is kirobbanhat, másfelől nagyon meg fogja bántani vele a férfit.

A nőnek néha hagynia kell, hogy a férfi befejezze azt, amit elkezdett, és ne próbáljon fölényeskedni, hogy ő már rég feltette volna azt a képet a falra, mert ezzel csak rombolja a férfi önbizalmát.

Szerinted kövér vagyok?” – Ez az a kérdés, amit a nő az anyjának vagy a barátnőjének tegyen fel, ne a pasijának, mert a férfit csak kínos helyzetbe hozza! Ha mégis a férfit kérdezi, akkor lehet, hogy a pasi kötelességének fogja érezni, hogy azt mondja, hogy „dehogyis, úgy vagy szép, ahogy vagy”.

Emellett a férfi lehet olyan szerelmes, hogy amiatt teljesen elfogult, de az sem kizárt, hogy udvarias, és soha nem mondana olyasmit egy nőnek, hogy kövér. Különben is nemtől függetlenül, minden ember saját magának kell, hogy tetsszen. Ha egy nőnek nem tetszik, amit a tükörben lát, akkor tegyen azért, hogy ez megváltozzon!

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló