Hogyan teheted tökéletessé a 2023-as nyaralásod a számmisztika segítségével?



Először keresd ki a táblázatból az utazásod első napjához tartozó számot, majd olvasd el a neked szóló üzenetet!1-es – minden hónap 1-je, 10-e, 19-e és 28-a

2-es – minden hónap 2-a, 11-e, 20-a és 29-e

3-as – minden hónap 3-a, 12-e, 21-e és 30-a

4-es – minden hónap 4-e, 13-a, 22-e és 31-e

5-ös – minden hónap 5-e, 14-e és 23-a

6-os – minden hónap 6-a, 15-e és 24-e

7-es – minden hónap 7-e, 16-a és 25-e

8-as – minden hónap 8-a, 17-e és 26-a

9-es – minden hónap 9-e, 18-a és 27-e

1. A számmisztika szerint érdemes szellemi dolgokkal foglalkoznod. Ha szeretsz kártyázni, társasozni, és van hozzá kedved, akkor rendezhetnél családi napot, vagy találkozhatnál a barátaiddal, hogy velük játszattok. Ne hidd, hogy ilyesmit csak gyerekként lehet!

2. Ha a 2023-as nyári szabadságod dátumának első napja a 2-es számhoz tartozik, akkor a számmisztika szerint ez remek alkalom arra, hogy a szíved és a lelked megkapja mindazt, amire vágyik, ezért vedd körül magad csupa szépséggel és gyönyörködj a meseszép tájban!

3. Ha az idei nyaralásod első napját a 3-as szám energiája uralja, akkor ez remek alkalom arra, hogy feltérképezd a fizikai erőnlétedet, vagy intenzív gyakorlatokkal javítsd azt, de akár új sportot is kipróbálhatsz.

4. Ha a 2023-as nyári szabadságod első napja az 4-es számhoz tartozik, akkor a számmisztika szerint érdemes lesz kiélvezned az „újdonság varázsát”. Az 4-es szám önmagában is az újrakezdés és a megújulás lehetőségét foglalja magába, de ez még inkább igaz arra, hogy a munkától elszakadva, végre lesz időd arra, hogy komolyan elgondolkodj azon, hogy hogyan szeretnél élni a jövőben.

5. Ha a 2023-as nyári szabadságod első napja az 5-ös szám energiájával ellátott napok közé tartozik, akkor a számmisztika szerint ez ideális lesz a befelé figyelésre. Függetlenül attól, hogy ez a kocsi hátsó ülésén, a tájban gyönyörködés közben, vagy egy nyüzsgő piac közepén történik, lélekben magányosan telik a nap, de annak végén felébredhet a benned rejlő spiritualitás oldal.

6. Ha a 2023-as nyári szabadságod első napját a 6-os szám energiái jellemzi, akkor a számmisztika szerint ez remek alkalom arra, hogy kicsit bolondozz, mulass, táncolj, és olyan programokon vegyél részt, amelyeken garantált a remek hangulat, jó társaság és poénok.

A 6-os számhoz tartozó napokon sikeres lehet egy ismerkedési est, ha szervezett nyaralásra mész, mert ilyenkor könnyű egymásnak átadni a felszabadult, jó hangulatot. Ezek a napok arra is ideálisak, hogy comedy estre, moziba vagy egy hangulatos bárba időzz.

7. Ha a 2023-as nyári szabadságod első napját a 7-es szám energiája uralja, akkor a számmisztika azt üzeni, hogy ez kiváló lehetőség arra, hogy élvezd mindazt, amit az élet ezüst tálcán nyújt át neked. Ezen a napon nyugodtan nekiindulhatsz a nagy világnak, de annak is nagy a valószínűsége, hogy látsz valami érdekeset, vagy részt vehetsz egy izgalmas programban.

8. Ha a 2023-as nyári szabadságod első napját a 8-as szám energiája hatja át, akkor ideális lesz arra, hogy rendezd a kapcsolataidat, a közös programokra vagy arra, hogy egyszerűen csak élvezd a szeretteid társaságát.

A 8-as számhoz tartozó napokon megnő az otthon biztonsága iránti vágy, ami megnyilvánulhat például abban, hogy a teraszon szeretnél kávézni, vagy egy tengerparti apartmanban élveznéd, hogy együtt lehetsz a szeretteiddel.

Add át magad annak a remek érzésnek, ami olyankor tölt el, amikor a szeretteiddel vagy! Ha esetleg távol vagy tőlük, akkor telefonon beszélj velük, vagy küldj nekik egy aranyos képet, és tudd, hogy ők ugyanolyan boldogságot fognak érezni, mint amilyen szeretettel te küldted nekik.

9. A számmisztika szerint ez ideális alkalom arra, hogy átnézd a csomagokat, ellenőrizd a szobafoglalást és átfusd azokat az iratokat, amelyekre szükséged lesz a nyaralás során. Ha az utazás előtt maradtak függő ügyeid, akár munkával kapcsolatos, akár hivatalos, akkor a 9-es számhoz tartozó napok megfelelőek azok sikeres elintézéséhez.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló