Mit jelentenek az angyali számok?



Mire utalhat, ha gyakran, különböző helyeken, ugyanazt a számsort látod?000: A 000 számsor arra utal, hogy egy vagy Istennel, a lelkedben pedig érezhető a Teremtő szeretete. Emellett azt is jelenthet, hogy egy bizonyos esemény teljes kört írt le az életedben, a folyamat bezárult.

111: Ezzel a számsorral az angyalok azt kérik, hogy gondosan figyelj a gondolataidra, hogy csak az járjon a fejedben, amit el szeretnél érni, míg a negatív gondolatoktól próbálj megszabadulni! Az 111 arra utal, hogy a lehetőségek nyitva állnak előtted, a gondolataiddal pedig nagyon gyorsan teremtesz.

222: Ez az angyali szám azt jelenti, hogy az új ötleteid valóra válnak, ha folyamatosan dolgozol azért, hogy lásd az eredményt. Ne add fel az álmaidat, hiszen lehet, hogy a következő percben már megvalósulnak.

Emellett a számsor bizonyosságot ad arról, hogy jó úton jársz a siker felé, illetve arra biztat, hogy továbbra is gondolkodj pozitívan, valamint minél többször képzeld magad elé a kitűzött céljaidat.

333: Ez az angyali szám azt jelzi, hogy a felemelkedett mesterek közel vannak hozzád, és azt szeretnék tudni, hogy szükséged van-e a segítségükre, a szeretetükre esetleg a támogatásukra. Ha igénybe vennéd ezek bármelyikét, akkor szólítsd meg valamelyiket, főleg akkor, ha mostanában gyakran látod a hármas számot.

444: Ha gyakran látod a 444 számsort, akkor nincs miért aggódnod, mert az angyalok meghallották a kérésedet, most pedig körülölelnek a szeretetükkel, segítséget nyújtanak neked és mindenben támogatnak.

555: Ha sűrűn találkozol az 555 számsorral, akkor kapaszkodj meg, mert komoly változásokat tartogat számodra az élet. Az angyalok azt kérik, hogy erre ne úgy tekints, hogy valami pozitív, vagy negatív változásról lesz szó, hanem gondolj rá úgy, hogy ez az élet természetes velejárója.

Az 555 által beharangozott változás lehet az imádságodra érkező válasz. Te csak légy nyugodt, békés, mert a lehető legjobb úton jársz ahhoz, hogy sikert érj el.

666: Az angyali szám arra utal, hogy valószínűleg a gondolataid kizökkentek a megszokott egyensúlyból, és túlságosan az anyagi világra koncentrálsz. Ha gyakran látod a 666 számsort, akkor az angyalok arra próbálnak megkérni, hogy hozd egyensúlyba a gondolataidat a menny és a föld között! Összpontosíts a szellemre, miközben emlékezz, hogy az anyagi és érzelmi szükségleteid találkozni fognak egy ponton.

777: Ha gyakran találkozol ezzel a számsorral, akkor az angyalok szívből gratulálnak és nagyon örülnek neked, mert most nagyon jó formában vagy. A 777 azt üzeni, hogy bátran folytass mindent úgy, ahogy most csinálod, mert a vágyad hamarosan valóra fog válni.

Mindebből látszik, hogy ez az angyali szám nagyon pozitív jelzés, ami azt mutatja, hogy mostanában az eddiginél több csodára számíthatsz az életedben.

888: Ez az angyali szám arra utal, hogy az életed egy fontos szakasza a végéhez ér. A 888 számsor a lezárásra figyelmeztet, illetve erre készít fel téged. Itt lehet szó arról, hogy végleg lezárul egy kapcsolatod, vagy a karriered egy szakasza.

Az angyalok szerint most az a legfontosabb, hogy ne halogasd a legfontosabb lépések megtételét! Le kell zárnod az életedben azt a szakaszt, amin már túlhaladtál!

999: Az angyalok ezzel kérik tőled valaminek a befejezését. Ez az angyali szám valószínűleg arra utal, hogy egy nagy és jelentős időszak végét ér az életedben, de azt is jelzi, hogy a Föld Anyának szüksége van rád, úgyhogy láss munkához!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló