Meglepő érdekességek Jennifer Anistonról (1. rész)Betöltötte az 55 életévét a híres színésznő, akit a legtöbben a Jóbarátokból ismernek.Az anyja is felelős az önértékelési problémáiért: Tanulási nehézségekkel küzdött gyerekkorában Aniston, aki emiatt úgy érezte, hogy a társai okosabbak nála. Csak a húszas éve elején derült ki, hogy a problémái hátterében diszlexia áll, ami némileg megnyugtatta a színésznőt.

Ugyanakkor amellett, hogy a diáktársai kigúnyolták, még a modell és színésznő anyja is erősen kritizálta, ami miatt többször is válságba került a kapcsolatuk, és amiért Aniston az esküvőjére sem hívta meg.

Nancy Aniston olyanokat mondott otthon a lányának, hogy: „Buta, unalmas, nem vonzó és nem tud megtartani maga mellett egyetlen férfit sem, szomorú, gyermektelen nő.”

A színésznő anyja az interjúkban sem titkolta a lányáról alkotott véleményét, a kapcsolatukon pedig tovább rontott az 1999-ben megjelent From Mother and Daughter to Friends: A Memoir című könyve.

Aniston terápiára járt, és hosszú időbe telt, mire sikerült mindezt feldogoznia, viszont ez segített neki a válása átvészelésében is. Emellett bokszol is. Az erős hollywoodi nőként ismert Aniston szeretne jó példát mutatni a fiataloknak.

Aristotelis „Telly” Savalas a keresztapja: Aniston tavaly elhunyt édesapjának, John Anthony Anistonnak a születés neve Anasztasszakisz volt. A férfi Kréta Hania városában született, majd 2 éves korában költözött a családjával az Egyesült Államokba, ahol a családnevüket Anistonra változtatták.

Ugyanakkor a színésznő édesapja soha nem hagyta el a görög gyökereit, amit az is bizonyít, hogy remek kapcsolatot ápolt az ugyancsak görög származású, híres színésszel, Aristotelis „Telly” Savalasszal, aki a lánya keresztapja lett.

Egy családi történet szerint amikor Nono Telly a kis Jennifert tartotta a karjában a Rolls Royce-ának hátsó ülésén, akkor a kislány lehányta a keresztapja méregdrága fekete bársonykabátját.

Guinness rekordot állított fel az Instagramon: 2019. október 15-én jelent meg az Instagramon Aniston, aki először a Jóbarátok sztárjaival készült közös fotót osztott meg, ezzel pedig felrobbantotta a netet, ami esetében nem túlzás, ugyanis az Instagram szóvivője elismerte, hogy valóban a színésznő iránti hatalmas érdeklődés miatt omlott össze az oldal.

Aniston az egymillió követőt leggyorsabban elérve Guinness rekordot állított fel, jelenleg 41,6 millió követője van. Az 5 óra 16 perces rekordját 2020 szeptemberében döntötte meg Sir David Attenborough, ugyanis neki 4 óra 44 perc alatt jött össze az egymillió követő.

A képet már 16 és félmillióan kedvelték és félmillióan szóltak hozzá. A színésznő főleg vicces képeket oszt meg, de a saját hajápolószer márkáját is reklámozza, sőt, eredetileg annak a népszerűsítése miatt regisztrált az oldalra, de a koronavírus-járvány közbeszólt, és amiatt pangott a piac, így ő az Instagramon ragadt.

Gyerekkori baleset miatt fél a víztől: Aniston fél a mély víztől és a búvárkodástól, méghozzá valószínűleg azért, mert amikor gyerekkorában a medence körül triciklizett, akkor beleesett a vízbe, és egyedül nem tudott a felszínre menni, a testvére mentette meg.

A Boldogság bármi áron című filmjében, amiben egy krónikus fájdalomtól szenvedő és fájdalomcsillapítókon élő nőt alakít, muszáj volt szembenéznie a fóbiájával. Elmondása szerint a vízi terápiák voltak a legnehezebbek a forgatáson, mert azok miatt visszatért a félelme.

Utálta Rachel ikonikus frizuráját: A kilencvenes években sok nő szeretett volna úgy kinézni, mint Rachel, ám a karaktert alakító Jennifer Aniston elárulta, hogy szívből utálta a sorozatbeli frizuráját:

„Úgy gondolom, hogy ez a legrondább frizuráját, amit valaha láttam. Személy szerint egyáltalán nem szeretem a rövid, rétegelt frizurákat, ezért nem szívesen nézem vissza az akkori önmagamat.”

Bár a színésznő megítélése szerint az akkori frizurája ocsmány volt, mégis még jóval később is hódított, és egyszer Selena Gomez is kipróbálta a legendássá vált frizurát.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló