Ilyen a hozzáállásod a húsvéthoz!



Számolj a példa alapján a neked szóló elemzésért!Így számolj!

Ha 1983. május 23-án születtél, akkor:

1+9+8+3+0+5+2+3=31, 3+1=4, tehát a 4-es számhoz tartozó elemzést kell elolvasnod.

1-es szám: Nem úgy ünnepled a húsvétot, ahogy számodra a legkellemesebb lenne. Ha idén is ez történik, akkor két választásod van. Az egyik, hogy a családi béke érdekében hagyod, hogy számodra kényelmetlen módon teljen a húsvét, míg a másik, hogy végre hangot adsz annak, hogy neked ez így nem felel meg, és kiköveteled a saját elképzeléseidet.

2-es szám: Ha az érzelmekhez való viszonyodat sikerül a helyre tenned, akkor képes leszel elvégezni az ünnepi feladataidat. Esetedben az okoz gondot, hogy túlságosan racionális vagy, ezért a számokhoz való görcsös ragaszkodásod fájdalmas helyzeteket teremthet

3-as szám: Ha még nem tudsz kompromisszumot kötni, akkor a húsvét remek lehetőség a fejlődésre. Mindegy, hogy túlzottan ragaszkodsz-e a hagyományokhoz, vagy ellenkezőleg, túlzottan elutasítod azokat, mert most itt az ideje, hogy más nézőpontokat is megismerj.

4-es szám: A „kell” szó sorsfordító a számodra, ezért tudnod kell szétválasztani a gondolataidat, hogy a lényegre törekedhess. Valójában nem a „kell” a fontos, hanem az, ami utána következik. Nincs ez másképpen a húsvéttal sem. A tavasz legszebb ünnepében nem a hagyományok követése a legfontosabb, hanem az, hogy megtaláld benne az örömöt, a megújulás szépségét, de az is lényeges, hogy lásd a természet újjászületést, illetve azt, hogy milyen értékes az élet.

5-ös szám: Mellőzd a szélsőséges megnyilvánulásokat, viselkedést, és légy inkább kedves, szép és bölcs! Fogadd örömmel a tavaszt, a húsvétot, amiben biztos, hogy megtalálod az új élet örömét, amit másoknak is át tudsz adni.

6-os szám: A csalhatatlan ösztöneidben mindig megbízhatsz. A fontos kérdésekben az igazságérzeted jelent nagy segítséget, míg a bátorság a megfelelő lépések megtételében támogat. Esetedben szinte mindegy, hogy ragaszkodsz-e a húsvéti szokásokhoz, vagy újakat találsz ki, esetleg valami extrém hagyomány tetszik-e meg.

Számodra alapszabály, hogy minden túlzás káros, ezért a középutat keresed. Ha esetleg ezt eddig mégsem tetted meg, akkor az azért van, mert valaki vagy valami ebben megakadályozott, ám most is a lehetőség, hogy változtass ezen!

7-es szám: Ha vegyesek az érzéseid, akkor jól tennéd, ha megtisztítanád a gondolataidat, hogy megnyugodhass és békés hangulatba kerülhess. Hajlamos vagy mindent és mindenkit irányítani, aminek megvan a maga előnye, de ugyanígy a hátránya is.

A békés ünnepek egyik feltétele az, hogy alaposan készítsd elő. Mivel ez a húsvétra is igaz, ezért gondold át, hogy milyen feladatok várnak rád, de arra is legyen gondod, hogy vajon a szeretteid szívesen megteszik-e azt, amit el kell végezniük. Ezt egy kellemes, jó hangulatú beszélgetés során tisztázd velük!

Jusson eszedbe az ünnep valódi célja, ami húsvétkor a tavaszi újjászületés. Ezt kifejezetten jó érzés magányosan, elzárkózva megtenni, ám abban az esetben, ha nem teszed meg a szükséges előkészületeket, akkor rossz érzés marad benned.

8-as szám: Az élet számtalan lehetőséget kínál fel neked arra nézve, hogy sok-sok helyzetbe elmehess a végletekig, tapasztalatot gyűjthess és tudást halmozhass fel az élet összes területén. Az, hogy ebből mit hasznosítasz és mit hagysz kárba veszni, már a saját döntéseden múlik, hogy az is, hogy a tudásodat saját magadra fordítod, vagy megosztod azt másokkal is.

Az ünnepekről tudod, hogy fontosak az emberek életében, függetlenül a te hozzáállásodtól. Fontos, hogy a végletek megélése közben mindig a biztonságos és boldogságot jelentő középutat válaszd, tehát ne ess túlzásba a húsvéttal se!

9-es szám: Legyen idő arra, hogy átgondolod, hogy milyen hagyományokat ismersz, sőt, az sem rossz ötlet, ha kutatómunkát végzel a témában! Ha elegendő tudást sikerült összeszedned, akkor kialakíthatod a számodra legmegfelelőbb szokásokat. Ha az eddigi gyakorlat nem öntött el kellemes érzéssel, akkor a változtatás csak a saját döntéseden múlik.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló