Mi lenne az első dolgod az alábbi veszélyes szituációban?



A személyiségedről árul el izgalmas dolgokat a választásod.Sokat elárul az emberről az, hogy mit tesz egy veszélyes helyzetben. Vannak, akik teljesen leblokkolnak, mások arra várnak, hogy jön valaki, aki helyettük cselekszik, míg megint mások a tettek mezejére lépnek, hogy megoldják a szituációt.

A személyiségjegyekről most egy ilyen teszt mesélhet, amiben a dolgod csupán annyi, hogy éld bele magad a fenti képen látható helyzetbe, majd döntsd el, hogy mit tennél legelőször! Elvennéd a teáskannát a tűzről? Felvennéd a telefont? Megnyugtatnád a síró gyereket? Az új kanapét széttépő kutyát zavarnád ki a helyiségből?

Ha megvan a döntésed, akkor olvasd el, hogy az alapján milyen személyiségvonások lehetnek jellemzőek rád!

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a teáskannát vennéd le a tűzről: Ez a döntés azt árulja el a jellemedről, hogy szenvedélyes, temperamentumos személyiség lehetsz, akinél általában gyorsan elszakad a cérna.

A döntéseidet gyorsan és kétségek nélkül hozod meg, a céljaid elérésében pedig soha semmi és senki sem akadályozhat meg. A monoton feladatokat nem neked találták ki, mert hamar megunod azokat.

Ha legelőször a teáskannát vennéd el a tűzről, akkor az is jellemző lehet rád, hogy nagyon fontosnak tartod a biztonságot. Ki nem állhatod a váratlan meglepetéseket, helyzeteket, a félreértéseket és a hátsó gondolatokat. Te a tiszta, érthető terveket és célokat szereted.

Ezt mondja el a személyiségedről, ha a telefont vennéd fel először: A döntésed azt meséli el a személyiségedről, hogy összeszedett, rendkívül diplomatikus teremtés lehetsz, aki valószínűleg egy kicsit túlságosan szigorú másokkal, azt pedig nem nézed jó szemmel, ha hibáznak.

Ha legelőször a telefont vennéd fel egy ilyen helyzetben, akkor vérbeli üzletember lehetsz. Neked nem esik nehezedre egyszerre több feladatra figyelni, könnyen megy a kapcsolatteremtés, szereted a barátaid, ismerőseid társaságában tölteni az idődet.

Ezt árulja el rólad, ha a síró babát nyugtatnád meg először: Higgadt, megfontolt, rendkívül találékony ember lehetsz. Ha először a síró babát nyugtatnád meg, akkor szeretsz segíteni az embereknek, akiknek boldogságáért áldozatokat is hoznál.

A család és más emberi kapcsolatok is kiemelten fontosak a számodra. Az is jellemző rád, hogy utálod a magányt, ezért akkor érzed jól magad, amikor van melletted valaki. Szeretsz otthon maradni a családoddal, hogy nyugodt, meghitt estétek legyen. A zajos társasági rendezvényeket nem neked találták ki.

Ezt meséli el személyiségedről, ha a kutyát tessékelnéd ki először a lakásból: Ha az első dolgod az lenne, hogy kizavarod a helyiségből a kanapét marcangoló kutyát, akkor valószínűleg ilyesmi elő sem fordulhatna a valóságban, mert nem engeded be a lakásodba az ebet.

A döntésed alapján az otthonodban és az egész életedben is utálod a rendetlenséget és a káoszt. Abban az esetben érzed jól magad, ha a kezedben tartod az életed irányítását. Addig nem nyugszol, amíg el nem érted a célodat.

Jellemző rád, hogy fontosnak érzed az anyagi értékeket, ugyanakkor a társasági élet fontosságát sem becsülöd le. A szituációtól függetlenül, mindig a legoptimálisabb megoldást keresed.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló