Különleges farkas simogató park Norvégiában



A norvégiai Polar Park egy egészen különleges hely azok számára, akik közvetlen kapcsolatba akarnak kerülni igazi farkasokkal.


Ha a helyre eljutunk, akkor felejthetetlen élményben lehet részünk, mert az itt lakó farkasokat nemcsak simogathatjuk, hanem átölelhetjük és játszhatunk is velük. Sőt még egy jó farkasüvöltés részesei is lehetünk együtt a fenevadakkal.

A norvég Polar Park farkasainak az a titka, hogy specialisták már kölyök koruk óta arra nevelték őket, hogy az ember közelsége számukra természetes legyen. Így vannak ezek a farkasok ismerős és idegen emberekkel egyaránt.


Ha idegen látogatóként tesszük tiszteletünket a parkba, akkor a szabályokat be kell tartanunk és nem érhet minket semmi baj, mert ezek a farkasok olyan kedvesek, mintha kutyák lennének.

A farkasok az idegen látogatót előbb körbeszimatolják, majd elkezdődhet a haverság.

Az igaz vadonban élő farkasok már a levegőből leveszik az ember szagát és menekülőre fogják, mert az a céljuk, hogy minél távolabb kerüljenek tőlünk, emberektől.
Ellenkezőleg vannak a Polar Parkban élő szelídített farkasok, akik az ember társaságát keresik, hogy szeretetüket megosszák az emberrel.

Forrás: lemon

Ajánló

Ajánló