A legviccesebb mozis panaszok



A nézők komolyan gondolták, hogy a filmszínház hibája az, hogy a műsor nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.Annyira drágák a mozijegyek, hogy kétszer is meggondoljuk, hogy érdemes-e beülni egy filmre, amit lehet, hogy unni fogunk. Ha mégis úgy döntünk, hogy egyszer-kétszer megéri kiadni több ezer forintit egy alkotásért, de végül csalódottan megyünk haza, akkor általában nem a mozinak írunk panaszlevelet.


Vannak azonban, akik a filmszínházat tették felelőssé azért, mert nem azt kapták a pénzükért, amit vártak.


Star Wars: Az ébredő Erő: A panaszkodó néző azért csalódott a filmben, mert egy túlsúlyos nő ült mellette, és valami büdöset érzett.


Dínó tesó (angolul The Good Dinosaur, vagyis a Jó dínó): „Végig azt vártam, hogy kiderül, hogy a dínók mitől olyan jók.”


A szürke ötven árnyalata: Rengeteg panasz érkezett a filmre, de azt senki se gondolta volna, hogy valaki azért fogja kritizálni, mert nem a valóságnak megfelelően ábrázolták benne a belvárosi parkolást. Íme az erről szóló panasz:


Nem kell sokáig nézni, hogy kiderüljön, mennyire ostoba film. Két perc után a nő megy interjút készíteni a férfival egy irodaépületbe, a Grey House-ba, ami egy negyven emeletes acélból és üvegből felhúzott építmény, Seattle belvárosában. Az hagyján, hogy nem kell szabad helyet keresnie, de azonnal bekanyarodik egy üres helyre (sőt, több üres hely is volt), egyenesen a bejárat elé.”


A Wall Street farkasa: „BECSAPÁS! A Wall Street embere címet kellett volna adni, mert hiába vártam, egy farkas sem volt benne. Azért adok mégis egy csillagot, mert ettől függetlenül jó volt a film.”


Az éhezők viadala: „Nem ajánlom annak, aki bibliai hitelességre vágyik, mert szörnyű. A Bibliában nem nem így történt.”


Az átkozott ház: „Jó lett volna a film, ha nem fájt volna közben a szemem, pedig nem voltam fáradt, a képernyő pedig megfelelő távolságra volt tőlem. Adok egy csillagot, mert nagyon fájt a szemem.

SZERKESZTÉS: kiderült, hogy kötőhártya-gyulladásom van.”


Alvin és a mókusok: A nézőnek az igazi mókusok hiányoztak a meséből.


Minyonok: A néző azért tett panaszt, mert szerinte a mese arra akarja tanítani a gyerekeket és a felnőtteket, hogy a gonosz imádata cuki.


Mad Max: A harag útja: A néző csalódottan távozott a moziból, mert hiába várta, hogy Max igazán megharagudjon.


Ex Machina: A nézőnek azért nem tetszett, mert túl sok volt a meztelen nő.


Táncoló talpak: A gyerekfilm szexualizálja a pingvineket egy néző szerint: „Gyűlölet és Szex egy gyerekfilmben. Tényleg muszáj volt apró mellekkel ábrázolni a lánypingvineket? Az is zavart, hogy Topi és Glória négyszer is világosan felismerhető szexpozícióban landol, amikor kiugranak a vízből.”


Négyen egy gatyában: „Tegyük tisztába… Négy lány osztozik egy farmeron, amibe bele is menstruálnak. Undorító.”


Titanic: Az egyik néző elfelejtette azt a történelmi tényt, hogy a hajó a legelső útján elsüllyedt, ugyanis azt kifogásolta, hogy túl egyértelmű volt, hogy a hajó el fog süllyedni.


Jurassic Park: A néző azért írt panaszt, mert a dinoszauruszok nem látszottak igazinak.


Kung Fu Panda: Az egyik néző szerint a mese nem volt hű a valósághoz: „Sokat járok állatkertbe, nézem a Nat Geo Wild-ot, tehát nem hiszem, hogy az állatok jártasak lennének a harcművészetben, ezért a film teljesen hihetetlen.”


A hihetetlen család: Az egyik néző kicsit sokat várt egy kitalált történettől: „A világ legrosszabb filmje, mert a szereplők testének aránya nem valósághű. Azért szoktam filmeket nézni, hogy abban a valóság köszönjön vissza.”


Hamupipőke: Egy gyerekfilm, ami gyerekeknek készült, a következő panaszt kapta: „Gyerekes.”


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

 

Ajánló

Ajánló