Az angyalok májusi üzenete (2. rész)



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy neked mit tanácsolnak az angyalok a tavasz utolsó havára.Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok, hogy rendkívül teljesítmény- és eredményorientált leszel májusban, aminek napjaiban megállás nélkül hajtod magad. Ha úgy gondolod, hogy kiérdemelted a fizetésemelést, akkor itt a remek alkalom arra, hogy ezt elmondd a főnöködnek, ám előtte tedd oda magad a meetingeken!

Az angyalok arra hívják fel a figyelmedet, hogy egy pontig nagyon dicséretes a munkádban való buzgóságod, de találd meg a határaidat, és maradj azokon belül! Ne feledd, hogy nem kell mindenáron, mindent feláldozva küzdened a célod eléréséért! Annak érdekében, hogy ne merülj ki teljesen, a hétvégéken kapcsolódj ki és töltődj fel!

Skorpió: Azt üzenik neked az angyalok, hogy történik valami májusban, ami annyira boldoggá tesz, hogy kezdetben el sem tudod hinni, hogy ez tényleg veled történik. Tűnjék ez bármennyire hihetetlennek, bátran nyisd ki a szemed, mert ez a valóság, amit te magad teremtettél a kemény munkáddal.

Bátran vágj bele bármilyen új dologba, mert amellett, hogy élvezni és szeretni fogod, még eredményes is leszel benne. Lehet ez akár sport, vagy szellemi kihívás, biztos, hogy remekelni fogsz benne.

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok májusra, hogy ugyan szereted a családodat, de azt azért túlzásnak érzed, hogy napi szinten beszéljetek és beszámoljatok egymásnak minden apróságról, éppen ezért ezt finoman hozd a tudomásukra!

Híres vagy a környezetedben az önfeláldozásodról és az önzetlen segítségedről. Ezt most is bebizonyítod, ugyanis jókor leszel jó helyen ahhoz, hogy úgy segíts egy barátodnak, ahogyan csak kevesen tennék meg.

Bak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban hihetetlen gyorsasággal, de felületesen haladsz mindennel. Ha nem akarsz problémákat akkor, próbálj egy kicsit jobban odafigyelni a részletekre, a megfogalmazásra és a hangsúlyra!

Könnyen kimondod a véleményedet, akár sok ember előtt is, ám ezzel olykor kellemetlen helyzetbe hozod magad, mert a többiek nem értenek egyet veled, ezért neheztelhetni fognak rád a tavasz utolsó havában.

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy májusban lesz valaki a környezetedben, aki meg akarja mondani, hogy hogyan éld az életedet és mit tegyél a saját boldogságod érdekében. Erre kezdetben nagyon indulatosan reagálhatsz, ám ne feledd, hogy ezzel semmit sem érsz, ezért inkább próbálj higgadtan elbeszélgetni az illetővel arról, hogy nincs szükséged a kéretlen életvezetési tanácsaira.

Határozottan és világosan értesd meg vele, hogy a saját életedet te irányítod, nincs szükséged senkire, hogy fogja a kezdet, vagy erőszakkal toljon előre.

Halak: Azt üzenik neked az angyalok, hogy új tervekkel állsz elő májusban, de amikor azokat elmondod azoknak, akiket érdekelhetne, hirtelen falakba ütközöl, mert nem lesz számukra vonzó az ötleted, ugyanis nem látják benne a fantáziát.

Ezzel kapcsolatban azt tanácsolják az angyalok, hogy összeszedett, logikus magyarázattal próbáld meggyőzni őket, mert akkor lesz esélyed.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló