Szerelmi háromszögek Hollywoodból



Afférok, amikről nem biztos, hogy hallottál.Kate Hudson, Alex Rodriguez és Cameron Diaz: 2008-ban járt együtt Alex Rodriguez és Kate Hudson. A szakítás után pár héttel a sportoló már Cameron Diazzal gabalyodott össze. A színésznő állítólag csak bosszúból jött össze a sportolóval, mert 2007-ben Hudson nem sokkal azután kavart Justin Timberlake-kel, hogy a férfi és Diaz szakított.

Blac Chyna, Tyga, Kylie Jenner és Rob Kardashian: Ezt a kacifántos sztorit Jimmy Kimmel próbálta a legérhetőbben összefoglalni, amikor ezt kérdezte Rob nővérétől és Kylie Jenner féltestvérétől, Khloe Kardashiantól: „Tehát Blac Chynának már volt egy gyereke Tygától, aki a tesóddal, Kylievel jár, és most gyereket vár a fivéredtől, Robtól?”

Ha tehát Tygáék összeházasodnának, akkor Kylie lenne Chyna egyik gyerekének a mostohája, míg a másik a nagynénjének nevezné. Ha pedig Rob és Chyna házasodna össze, akkor Jenner és Rob rokonságba kerülne a párja exével.

Jude Law, Sienna Miller és Daniel Craig: 2014-ben robbant ki a „News Of The World” telefonos botrány, amelyben újságírók törték fel a sztárok telefonját. A tanúvallomásokban Law és Miller is elárulta, hogy 2005-ben szerelmi háromszögbe keveredtek Daniel Craiggel.

Egy hangposta üzenetből kiderült, hogy Miller azt mondja Craignek, hogy „szeretlek”. Miller erről azt állította, hogy csak az emberek fújták fel az üzenet jelentőségét, mert ő mindig úgy köszön el Craigtől, hogy „szeretlek”. 

 

Sandra Bullock, Jesse James én Michelle McGee: Sandra Bullock házassága 2010-ben ment tönkre, ugyanis a tetoválás modell és sztriptíz táncos Michelle McGee 30000 dollárért kitálalt a bulvársajtónak arról, hogy Jesse James hogyan csalta meg vele a feleségét. McGee azt állította, hogy a 11 hónapos viszony előtt a férfi azt mondta neki, hogy különváltak Bullockkal, akivel már nem is élnek együtt.

 

Angelina Jolie, Billy Bob Thorton és Laura Dern: 1999-ben Jolie Billy Bob Thorton és Laura Dern három éve tartó szerelmét tette tönkre Angelina Jolie. Billy Bob Thorton és Laura Dern eljegyezte egymást, majd Dern elment forgatni.


Amíg a színésznő a filmjén dolgozott, addig a vőlegénye megnősült. Dern elmondta, hogy a hír úgy érte, mint a hirtelen halál, ráadásul azóta se akadt senki, aki elmagyarázta volna neki, hogy mégis hogyan történhetett ez. Jolie és Thorton 2003-ban vált el.


Marilyn Manson, Dita Von Teese és Evan Rachel Wood: A „Westworld” sztárja, Evan Rachel Wood 18 éves volt, amikor a zeneipar egyik hírességével, Marilyn Mansonnal járt, aki éppen akkor szakított Dita Von Teese-zel, akivel 6 évet volt együtt, és akivel 1 évig tartott a házassága.

A bulvársajtó házasságrombolónak bélyegezte Woodot, aki se veled, se nélküled kapcsolatot folytatott 2010-ig Mansonnal.

Mia Farrow, Woody Allen és Soon-Yi Previn: Soha nem kötött házasságot Woody Allen és Mia Farrow, de kisebb-nagyobb megszakításokkal, 12 évig egy pár voltak. Ennek 1992-ben lett vége, amikor Farrow meztelen képeket talált a férfinél, annak a fogadott lányáról. Kiderült, hogy Soon-Yi Previ és Allen titkos viszonyt folytat. Habár a korkülönbség miatt mindenki kritizálta Allent, ő mégis feleségül vette Prevint, akivel még mindig együtt van.

Dennis Quaid, Meg Ryan, Russell Crowe: A 90-es évek egyik legszebb hollywoodi álompárjaként tartották számon Meg Ryan és Dennis Quaid kapcsolatát. Az idill 10 évig tartott, mert akkor képbe került Russel Crowe, aki a Túszharc című filmben játszott együtt a színésznővel.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló