A legelvetemültebb cápás filmek



Válogass kedvedre az annyira rossz, hogy már jó cápás filmek közül!Cápák Japánban: A sztori arról szól, hogy egy cápa terrorizál egy japán nőt egy szigeten, ahol egy sorozatgyilkos is bujkál.

Mészárlás a cáparkansasi női börtönben: Valójában nem egy női börtönben játszódik, hanem néhány szökött női rabról szól, akik bekeverednek egy mocsárba, ahol cápák bukkannak fel a puha földből, hogy lemészárolják a szökevényeket.

A cápa bosszúja: A cápa 3. vagy A cápa bosszúja című filmben kiderült, hogy a ragadozó azért üldözi a Brody-család életben maradt tagjait, mert bosszút akar állni. Ez nem akadályozza meg abban a túlélőket, hogy egy szigetre meneküljenek, ahol folyton belemásznak a vízbe. Később jön a megdöbbentő meglepetés, ahogy az is, hogy ebben a filmben, a biológiát meghazudtolva, már üvöltözni is képes a cápa.

Lavinacápák: A lavinacápákkal támadó Avalanche Sharks, amiből valamiért végül Sharkalanche lett, egy csapatról szól, akik még nem hallottak arról, hogy az ősi totemeket nem piszkáljuk. Ez a hiba ahhoz vezet, hogy hóhányó cápák veszik üldözőbe a csapatot. A filmet Keith Shaw írta, aki ezek után jobbnak látta, ha felvesz egy japán álnevet.

Ozark-i cápák: Habár az édesvízbe senki se keresne cápákat, a filmeseket ez mégsem akadályozta meg abban, hogy a tavakat teletömjék cápákkal. A ragadozók egy helyi ünnepélyen támadnak az áldozatokra.

Cápavihar-filmek: A Cápavihar-filmek sikere leginkább annak köszönhető, hogy a készítők mindent elkövetnek azért, hogy az előzőnél is nagyobb hülyeségeket tálaljanak a hűséges néző elé. A sorozat első része cápákkal teli tornádóról szól, míg az utolsó középpontjába az időutazás kerül.

A cápolip-filmek: A Sharktopus című, eddig három résznél tartó filmsorozat egy cápafejű polipról szól. A 2015-ös harmadik részben egy farkasbálnával, vagy bálnafarkassal, küzdött meg a nyolckarú ragadozó.

Homokcápák: Homokpadi cápák tényleg léteznek, de azok nem jelentenek veszélyt az emberre. Ezzel szemben a Homokcápák története szerint a címben szereplő őskori cápák úgy úsznak a homokban, mintha az víz lenne, és természetesen mindenkit megtámadnak, aki arra téved.

A kétfejű cápa-filmek: Ebben a filmben sárkánynak nézik a ragadozót, hiszen az első részben kétfejű cápa, aztán már háromfejű riogatta az embereket. A 2012-ben indult filmsorozat a negyedik résznél tart, amiben már hatfejű cápa vadászik az áldozatokra.

Csalétek: Az ausztrál thrillerben egy cunami elől menekültek be az emberek egy szupermarketbe, ám ott sincsenek biztonságban, mert a betörő, középső polcig érő vízben, cápák úszkáltak.

Cápatámadás Jersey Shore-nál: A Jersey Shore egy nagyon népszerű klasszikus beköltözős valóságshow volt, ám ez a hírnév sem volt elég jó indok arra, hogy összehozzák a cápákkal. A Jersey Shore Shark Attack távolról sem hozta azt szatirikus hangvételt, amit hozhatott volna, a cápaeffektusukra pedig kár lenne szót pazarolni.

Szellemcápa: Az egyik legvéresebb és legkülönösebb cápás film arról szól, hogy egy cápa szelleme bárhol felbukkanhat, ahol víz található. A készítők nem aprózták el a szellemcápa mészárlását, úgyhogy kategóriájában igazi klasszikussá vált.

Megacápa-filmek: Magyarországon DVD-n jelent meg ez a film. A megacápa harcolt már óriáspolipokkal, óriáskrokodilokkal, mindezt alacsony elvárásokkal. A hírek szerint a készítők már az ötödik részre készülnek, amiben Moby Dick lehet az ellenfél.

Cápa ördögűző... Ördögűzés a Cápa üdvéért: A filmben egy ördög által megszállt cápa próbálja szétmarcangolni az áldozat testét és lelkét.

(Forrás: hu.ign.com)

Ajánló

Ajánló